Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 1 sep, 2023

Chelsea – Nottingham 2/9: Stream, odds & speltips

Vi beger oss till London och Premier League för en match mellan Chelsea och Nottingham. Här presenterar vi vårt bästa speltips för matchen.

Chelsea lyckades äntligen bärga en seger i Premier League efter att ha haft det tufft i sina två första matcher. Den segern kom när de stod emot Luton. Nottingham har också en seger i bagaget efter tre spelade omgångar. Inför matchen på Stamford Bridge har vi inte bara vårt speltips utan även information om odds och möjligheten till livestream. Läs vidare för en fullständig matchanalys.

Vad: Chelsea – Nottingham, Premier League
När: Den 2/9, kl. 16:00
Vart: Stamford Bridge
Speltips: Chelsea vinner + under 4.5 mål i matchen (1.66 hos Expekt)
Livestream > Viaplay

Chelsea vinner + under 4.5 mål i matchen

Odds = 1.66
Bonus: Få 1500 kr i gratisspel hos Expekt
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Chelsea vs Nottingham Forest Match Outcome
Match Starts 02/09 16:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Inför matchen har Chelsea flera spelare på skadelistan, men truppen som tur är mycket bred.
 • Nottingham verkar bara ha Scott McKenna frånvarande på grund av skada.
 • Chelsea strävar efter sin andra Premier League-seger för säsongen, och för att inte låta de andra lagen dra ifrån krävs det att de presterar i den här matchen.

Chelsea – Nottingham stream

Självklart kan du streama matchen mellan Chelsea och Nottingham på lördag kl 16:00. För att göra det, behöver du bara ha ett Viaplay-konto. Sedan kan du skaffa ett sportpaket och få full tillgång till samtliga Premier League-matcher! Följ stegen nedan för att börja njuta av fantastisk fotboll redan idag!

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Chelsea – Nottingham

Chelsea – Nottingham speltips

Chelsea har haft en något tveksam start på säsongen med bara en vinst efter tre spelade matcher. Det började med ett kryss mot Liverpool, följt av en tung förlust mot West Ham, trots att man hade en man mer på planen i nästan 30 minuter. Därefter kom säsongens första Premier League-seger när nykomlingen Luton gästade Stamford Bridge. Chelsea verkar ha hittat viss form, men det finns fortfarande utrymme för förbättring. Denna match mot Nottingham är en utmärkt möjlighet för dem att bygga vidare på sin senaste seger och börja klättra i tabellen.

Nottingham, å andra sidan, har stött på några av ligans största lag i inledningen av säsongen. De har visat upp en tuff attityd och har inte räddats av någon motståndares storhet. Även om de har haft en tuff inledning, har de ändå lyckats ta tre poäng mot Sheffield United och visat att de har förmågan att göra det svårt för starkare motståndare. Nottingham kommer troligtvis att komma till Stamford Bridge med en defensiv inställning och försöka störa Chelseas rytm.

Till matchen har vi valt att ta fram ett kombinationsspel som ger oss sammanlagt 1.66 gånger pengarna. För det första har Chelsea en bred trupp, och även om de har några skadade spelare, bör de kunna klara av Nottingham. Samtidigt har Nottingham visat sig vara en tuff motståndare, vilket de bevisade genom att göra det svårt för både Manchester United och Arsenal. Detta leder oss till vårt andra val – att det kommer att göras färre än 4.5 mål i matchen.

Vi har valt att placera detta spel hos spelbolaget Expekt, som erbjuder konkurrenskraftiga odds och ett brett utbud av spelmarknader.

Mer odds & betting inför matchen

Här erbjuder vi dig ytterligare några speltips och odds inför denna match.

Alla de odds vi har presenterat är hämtade från spelbolaget Expekt. Har du ännu inte registrerat dig hos dem? Ta chansen och registrera dig idag för att dra nytta av deras fantastiska bonus som ger dig upp till 1500 kr i gratisspel.

Speltips Odds
Chelsea -1.5 mål 2.02
Halvtid/Fulltid: Oavgjort/Chelsea 4.40
Målskytt i matchen: Nicolas Jackson 1.90
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar