Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 5 dec, 2021

Cagliari – Torino, 6/12: Speltips & stream

Sassuolo – Torino, 17/9: Speltips & stream

Viktiga poäng står på spel för Cagliari i den italienska Serie A när Torino kommer på besök.

Det har bara blivit 9 poäng efter de första 15 omgångar i ligaspelet för Cagliari. Torino har haft bättre lycka och har kammat hem dubbellt så många poäng.

Ändå är det svårt att skilja lagen åt, då gästernas dras med stora skadebekymmer. En delad pott låter rimligt och är ett resultat båda skulle vara nöjda med.

Vad: Cagliari – Torino, Serie A
Avspark: Den 2021-12-06, kl. 20:45
Vart: Sardegna Arena
Live stream: > Se hos Unibet
TV-kanal: Cmore
Speltips: X (Odds: 3.20 hos Unibet)

Se Cagliari – Torino stream

Som medlem hos Unibet så kan man streama alla matcher från Serie A. Det innebär naturligtvis att du kan se Cagliari och Torino på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Cagliari – Torino live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama Serie A!

Speltips & odds

Efter att ha tagit en poäng under de 3 första omgångar i Serie A fick Walter Mazzarri kommer in som ny manager för Cagliari.

Sakta men säkert har han jobbat sig in i laget och fått spelarna att kriga allt hårdare.

Läget är fortfarande kritiskt, då Cagliari ligger nästsist, på en 19:e plats i tabellen.

Formen är å andra sidan helt okej. De 3 senaste omgångar har slutat oavgjort mot Sassuolo, Salernitana och Verona. Inte illa pinkat.

I och med en seger har de till och med en chans att lämna bottenstriden, när tabellen summeras efter 16 omgångar.

Cagliari har ett avbräck på försvararen Sebastian Walukiewicz, som är skadad. Paolo Farago och Diego Godin kommer att testas sent, eftersom de är tveksamma till start. Däremot är målvakten Alessio Cragno tillbaka mellan stolparna.

Det som talar för att Cagliari kan utmana om poängen är dels att de höll nollan senast mot Verona. Försvaret såg stabilt ut. Dels också att anfallarna Joao Pedro och Keita Balde, som tillsammans har nätat 11 gånger i ligaspelet, är i toppslag.

Torinos talisman Andrea Belotti är fortsatt skadad och ett enormt avbräck i offensiven. Anfallskollegan Antonio Sanabria (i bild) har bara hittat nätmaskorna 2 gånger i ligan.

Det är en lång skadelista i laget med Cristian Ansaldi, Simone Verdi, Rolando Mandragora, Ricardo Rodriguez och Koffi Djidji samtliga borta. Samt att Wilfried Singo är avstängd, efter att ha dragit på sig en utvisning senast mot Empoli.

Innan dess hade man en 2-0 ledning, där Tommaso Pobega och Marko Pjaca hade nätat efter en kvart. Utvisningen kom efter en halvtimmes spel och därefter var Torino sårbara i defensiven.

Det har ändå varit en bra säsong, då man ligger på en 13 plats i tabellen, med 18 poäng. Torino har varit svåra att bryta ner i många matcher. Förlustsiffrorna har sällan skrivits med stora tal.

Huruvida man klarar av att hålla tätt mot Cagliari återstår att se. Däremot är Torinos offensiv ändå tillräckligt stark för att hota motståndarna.

Det är svårt att skilja lagen åt. Det kommer att vara en jämn tillställning, där det mesta lutar mot att poängen kommer att delas mellan trupperna.

Därför landar spelet på att Serie A möte mellan Cagliari och Torino slutar med ett oavgjort resultat.

  • Vårt speltips: Oavgjort i matchen
  • Odds: 3.20
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Cagliaris möjlig startuppställning:

Cragno; Caceres, Ceppitelli, Carboni; Bellanova, Grassi, Marin, Nandez, Dalbert; Balde, Pedro.

Torinos möjlig startuppställning:

Milinkovic-Savic; Zima, Bremer, Buongiorno; Aina, Lukic, Pobega, Vojvoda; Brekalo, Sanabria, Praet.

Nyheter

os
Massor av sport - och svenska medaljchanser hittar vi i schemat för OS den 28 juli. Vi samlar alla svenska hålltider och hela dagens program.
24 juli, 2024
os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1581 Artiklar