Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 mar, 2024

Burnley – Brentford 16/3: Stream, odds & speltips

stryktipset 2 december

Vi riktar nu blicken mot Turf Moor där nästa match äger rum, en sammandrabbning mellan Burnley och Brentford. Avspark sker klockan 16:00 på lördag.

Är detta den sista chansen för Burnley? En seger är av yttersta vikt om Burnley över huvud taget ska ha en möjlighet att säkra sitt kontrakt i Premier League. Även då är det osäkert om det skulle räcka, då laget befinner sig långt ifrån en säker placering i tabellen. Men man tar en match i taget – och en seger är absolut nödvändig här. Läs hela vår analys inför matchen mellan Burnley och Brentford.

Vad: Burnley – Brentford, Premier League
När: Den 16/3, kl. 16:00
Vart: Turf Moor
Speltips: Båda lagen gör mål (1.62 hos Betway)
Livestream: > Viaplay

Båda lagen gör mål

Odds = 1.62
Bonus: Få 500 kr i gratisspel hos Betway
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Burnley saknar spelare som: Beyer, Foster, Koleosho, Ramsey samt Redmond.
 • Brentford har en något längre skadelista med upp mot sju spelare otillgängliga.
 • Lagen har mött varandra en gång tidigare den här säsongen, då vann Brentford hemma med 3-0 i Premier League.

Burnley – Brentford stream

Först och främst vill vi nämna att matchen mellan Burnley och Brentford är med i Stryktipset idag, om det är av intresse för dig. Då kan du också ta del av vårt speltips som vi kommer att gå igenom lite längre ned i analysen.

Vidare vill vi informera om att denna match kan streamas online. För att komma igång med live streaming online i Premier League behöver du först skapa ett konto hos Viaplay. Det kan du enkelt göra genom att följa länken i vår guide nedan. Därefter behöver du prenumerera på deras sportpaket. Efter det är du redo att njuta av högklassig fotboll från Premier League.

Så kom igång redan idag och börja streama fantastisk sport hos Viaplay året runt!

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Burnley – Brentford

Burnley – Brentford speltips

Här är vårt speltips för matchen mellan Burnley och Brentford: vi tror att båda lagen kommer att göra mål.

Burnley befinner sig inte bara näst sist i Premier League-tabellen, utan lagets form är också mycket svag med 11 raka matcher utan seger. I den senaste ligamatchen mot West Ham var man så nära att ta tre poäng. Trots att man ledde med 2-0 slutade matchen 2-2, vilket visserligen är ett godkänt resultat med tanke på att det var på bortaplan, men nu behöver Burnley verkligen vinna.

Även Brentford genomgår en svag period med förluster i fyra av de fem senaste matcherna. Säsongen har överlag inte varit bra för Brentford, som bara har lyckats samla ihop 26 poäng. Om man inte lyckas vända på formen riskerar man att hamna inblandade i bottenstriden, med bara fem poängs marginal till Luton. Men å andra sidan har Brentford kvalitet nog för att klara kontraktet.

Vårt speltips är alltså att båda lagen kommer att göra mål i matchen. Vi anser att detta är lämpligt mellan två lag som båda är ute efter att ta tre poäng och som dessutom har släppt in många mål den här säsongen. Burnley har släppt in hela 62 mål, medan Brentford ligger på 52 insläppta. Lagens defensiv är alltså inte deras starkaste sida. Odds till 1.62 hos Betway.

Mer odds & betting inför matchen

Till Premier League-matchen mellan Burnley och Brentford har vi valt att presentera tre nya spelalternativ som du kan ta del av nedan – och samtliga odds är hämtade från spelbolaget Betway. Om du ännu inte är registrerad hos denna spelsajt kan vi starkt rekommendera den. De erbjuder inte bara fina odds och ett brett utbud av spelmarknader, utan även en generös bonus i form av ett gratisspel upp till 500 kr för nya kunder. Ta chansen och kom igång redan idag på Betway.

Speltips Odds
Över 2.5 mål 1.75
Över 3.5 mål 2.80
Brentford vinner 2.15
EL
Djurgården kliver in i kvalet till Europaspelet! Här ställs man emot Progrès Niederkorn från Luxemburg, och det är DIF som gäller som favoriter.
24 juli, 2024
malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
23 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar