Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 9 mar, 2024

Brighton – Nottingham 10/3: Stream, odds & speltips

Vi beger oss till Amex Stadium där en spännande Premier League-match utspelar sig mellan Brighton och Nottingham. Matchen börjar klockan 15:00 på söndag.

För Nottingham är detta en synnerligen betydelsefull match då laget kämpar för att säkra kontraktet i Premier League. Dock står de inför en formidabel utmaning då de ställs mot det tuffa laget Brighton. Läs hela vår analys inför matchen mellan Brighton mot Nottingham.

Vad: Brighton – Nottingham, Premier League
När: Den 10/3, kl. 15:00
Vad: Amex Stadium
Speltips: Båda lagen gör mål (1.65 hos Betsson)
Livestream: > Viaplay

Båda lagen gör mål

Odds = 1.65
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Aston Villa vs Tottenham Hotspur Match Outcome
Match Starts 10/03 14:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Brighton saknar spelare som Mitoma, Milner, March, Joao Pedro samt Hinshelwood.
 • Bortalaget har bara Tavares på sin skadelista.
 • Viktig match för bortalaget Nottingham som kämpar i botten av tabellen.

Brighton – Nottingham stream

Matchen mellan Brighton och Nottingham går självklart att streama, och om du är intresserad av det kan du följa vår enkla guide nedan för att komma igång med live streaming online i Premier League.

Viaplay är plattformen där du kan streama samtliga Premier League-matcher. Tjänsten erbjuder ett enormt utbud av andra sportevenemang och har dessutom en imponerande ljud- och bildkvalitet. Förutom det kan du streama på flera olika enheter, såsom TV, dator, iPad samt telefon, och de flesta av matcherna bjuder också på svenska kommentatorer.

Vi rekommenderar starkt Viaplay för dig som gillar högklassig underhållning av sport.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Brighton – Nottingham

Brighton – Nottingham speltips

Här kommer vi också dela med oss av vårt bästa speltips, men först vill vi passa på att berätta att matchen mellan Brighton och Nottingham finns med i Europatipset idag, ifall det är av intresse. Då kan du förstås ta del av vårt speltips till matchen.

Säsongen närmar sig sitt slut, och snart kommer det att avgöras vilket lag som vinner, vilka som spelar i Champions League, och vilka som får packa sina väskor till Championship. Nottingham riskerar det sistnämnda, medan Brighton inte har mycket att spela för. Brighton kan varken åka ut eller avancera mycket högre upp i tabellen.

Så detta är verkligen en viktig match för Nottingham, som just nu ligger strax ovanför strecket, och man har Luton strax bakom sig.

Vad landar vårt speltips på? Jo, vi kommer faktiskt gå in på ett målspel här, närmare bestämt ett ”båda lagen gör mål”-spel. Det tror vi verkligen kan vara ett bra val. Dels för att Brighton är ett mycket offensivt lag som dessutom släpper in väldigt många mål, och dels för att Nottingham verkligen behöver göra sitt yttersta här. Dessutom måste vi lyfta fram Nottinghams offensiv, där man har flera vassa spelare som definitivt kan störa Brightons defensiv.

Mer odds & betting inför matchen

Vi går här igenom några ytterligare odds inför den kommande matchen mellan Brighton och Nottingham. Samtliga odds har granskats noggrant för att inte bara erbjuda dig extra spänning med fler spelalternativ inför matchen, utan också förhoppningsvis bidra till att öka din spelkassa ytterligare genom några framgångsrika spel.

Alla odds presenteras från spelbolaget Betsson, som generöst belönar alla sina nya kunder med en bonus upp till 500 kr. Varför inte dra nytta av deras erbjudande och öka spänningen inför den kommande matchen? Lycka till!

Speltips Odds
Brighton vinner 1.78
Över 3.5 mål 2.76
Rätt resultat: 3-1 12.00
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar