Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 jan, 2024

Brentford – Wolves 5/1: Stream, odds & speltips

Det är FA-cupen som står i fokus när vi riktar blickarna mot Brentford Community Stadium för matchen mellan Brentford och Wolves. Avspark sker klockan 20:15 på fredag.

En spännande drabbning utlovas på Community Stadium när Brentford får chansen att återhämta sig efter en svår period. Wolves, å andra sidan, utgör alltid en hård nöt att knäcka. Här presenterar vi speltips & odds och guidar dig även genom hur du kan streama detta möte i FA-cupen.

Vad: Brentford – Wolves, FA Cup
När: Den 5/1, kl. 20:15
Vart: Brentford Community Stadium
Speltips: Båda lagen gör mål (1.80 hos Bet365)
Livestream: > Bet365

Båda lagen gör mål

Odds = 1.80
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • Brentford kommer till matchen med fem raka förluster.
 • Wolves har en fin form med tre raka vinster.
 • Lagen möttes för bara en vecka sedan i Premier League, och då vann Wolves med 4-1 på bortaplan.

Brentford – Wolves stream

Matchen mellan Brentford och Wolves är möjlig att streama nästintill kostnadsfritt. Det är inte vanligt att man har möjlighet att göra det mellan två Premier League-lag, men Bet365 har faktiskt rättigheterna till samtliga FA Cup-matcher.

För att börja streama hos Bet365 behöver du först och främst skapa ett konto, vilket du enkelt kan göra genom att klicka på länken i vår guide nedan. Därefter krävs en minimuminsättning på 50 kr för att låsa upp deras livestreaming-utbud. Efter detta är du redo att njuta av matchen!

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Brentford – Wolves

Brentford – Wolves speltips

I FA Cupen ställs två Premier League-lag mot varandra: Brentford och Wolves. Här presenterar vi vårt speltips inför matchen på Brentford Community Stadium.

Brentford, baserat i London, kommer in i matchen med en mindre övertygande form, med fem raka förluster. Trots detta erbjuder cupmatcher alltid en möjlighet till återhämtning. Många lag väljer att rotera i startelvan, vilket gör matcherna mer öppna. Brentford kommer säkerligen att försöka ta tillvara på denna chans.

Wolves å andra sidan befinner sig i strålande form med tre raka segrar. En av dessa segrar kom mot just Brentford för bara en vecka sedan, då de triumferade med hela 4-1 på bortaplan och dominerade matchen fullständigt. Förutom segern mot Brentford har de även besegrat Chelsea med 2-1 samt senast Everton med 3-0. Wolves är helt enkelt i toppform.

Vårt fokus i denna match kommer att ligga på målen, och vi tror, likt senast, att båda lagen kommer att göra mål. Det behöver inte nödvändigtvis bli liknande siffror och samma typ av överkörning som senast från Wolves, men chansen för båda lagen att hamna i målprotokollet är stor. Detta anses vara ett klokt val i en i på förhand jämn match som kan sluta på olika sätt. Brentford måste ta chansen att återhämta sig och återfinna vinnarspåret, och med tanke på Wolves nuvarande form förväntar vi oss åtminstone ett bortamål från dem.

Mer odds & betting inför matchen

Utforska gärna våra övriga speltips inför mötet mellan Brentford och Wolves. Vi har presenterat fler intressanta odds som kan vara värda att noggrant överväga inför matchen. Samtliga odds kommer från spelbolaget Bet365. Vi rekommenderar att du tar en närmare titt för att identifiera de bästa möjligheterna att maximera ditt spelvärde.

Speltips Odds
Brentford vinner 2.45
Över 2.5 mål 2.05
Rätt resultat: 2-1 10.00
EL
Djurgården kliver in i kvalet till Europaspelet! Här ställs man emot Progrès Niederkorn från Luxemburg, och det är DIF som gäller som favoriter.
24 juli, 2024
malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
23 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar