Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 11 jun, 2021

Brasilien – Venezuela, 13/6: Speltips & stream

Brasilien – Ecuador, 5/6: Speltips & stream

Det har varit extremt rörigt kring Copa America. Rubrikerna har varit allt annat än positiva inför det sydamerikanska mästerskapet.

Detta då de tidigare värdnationerna Argentina och Colombia har behövt säga upp värdskapet på grund av stora Corona bekymmer. Förbundet har tilldelat mästerskapet till Brasilien, något som har väckt starka känslor. Anledningen är att Brasilien själva har lika stora Corona problem.

Turneringen inleds med att Brasilien tar emot Venezuela i Brasilia.

Vinnaroddset på att Brasilien lyfter pokalen ligger på 2.10 hos Bet365.

Vad: Brasilien – Venezuela, Copa America
Avspark: Den 2021-06-13, kl. 23:00
Vart: Estadio Nacional de Brasilia
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Venezuela +2 Asian Handicap (Odds: 1.97 hos Bet365)

Se Brasilien – Venezuela stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama alla matcher från sydamerikanska Copa America. Det innebär naturligtvis att du kan se matchen mellan Brasilien och Venezuela på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Brasilien – Venezuela live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama alla matcher från sydamerikanska Copa America

Speltips & odds

Brasilien är de regerande mästarna i Copa America. Därtill är de ensamma om att ha segrat i samtliga 6 VM kvalmatcher i Sydamerika och leder tabellen med 6 poäng före Argentina.

I och med dessa resultat har Brasilien bekräftat att de är ett av de absolut bästa landslagen i fotboll.

Formen är helt makalös där både offensiven och defensiven har hållt en världsklass.

Det som verkligen lätt kan bryta Brasiliens rytm är att som har pågått runt omkring turneringen.

Brasilien tilldelades värdskapet i sista stund. Ett flertal spelare, däribland talismanen Neymar (i bild) har förespåket att de ska bojkotta turneringen, då läget kring Corona i Brasilien är ostabilt.

Situationen i landslaget verkar i slutändan ha lugnat sig något och spelarna har enats om att fullfölja turneringen.

Senast Brasilien mötte Venezuela var i VM kvalet, där Roberto Firmino gjorde matchens enda mål för Brasilien som alltså vann med 1-0.

I Venezuelas trupp är formen inte helt på topp. Landslaget har haft svårigheter med att segra, där bara en förlust har kommit på de 6 senaste landskamperna.

Det stora problemet har varit att toppanfallaren Salomon Rondon har varit borta. Utan honom har det varit bekymmer med målskyttet, samtidigt som defensiven har skött sig helt okej. I den senaste matchen spelade Venezuela mållöst mot anfallsstarka Uruguay. Venezuela har det som krävs för att hålla tätt bakåt mot brassarna.

Att Brasilien bara ska fortsätta vinna, även i andra turneringar, blir en omöjlighet i slutändan. Någon gång, förr eller senare, kommer det att bli poängtapp. Det går bara inte att hålla fokus och koncentrationen uppe hela tiden när motståndet håller en hög nivå själva.

Att segra över Venezuela ska kanske ändå inte vara några större bekymmer. Fast att göra det med enorma siffror, som alla spelbolaget tror på, är inte trovärdigt.

Därför landar spelet i att Venezuela täcker den asiatiska handikapp linan på +2 mål. Insatser återbetalas om Brasilien vinner med två mål i marginal. Vinst om Brasilien vinner med ett mål, oavgjort i matchen eller en Venezuela seger.

  • Vårt speltips: Venezuela vinner matchen med +2 mål i asiatisk handikapp
  • Odds: 1.97
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Brasiliens möjlig startuppställning:

Alisson; Danilo, Militao, Marquinhos, Sandro; Casemiro, Fred; Jesus, Firmino, Neymar, Richarlison.

Venezuelas möjlig startuppställning:

Graterol; Gonzalez, Ferraresi, Chancellor, Villanueva, Rosales; Savarino, Moreno, Rincon, Castillo; Martinez.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar