Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 23 feb, 2024

Bournemouth – Manchester City 24/2: Stream, odds & speltips

Bournemouth står inför en betydande utmaning när förra årets mästare, Manchester City, gör entré på Vitality Stadium. Matchen sparkar igång klockan 18:30 på lördag.

Manchester City är i jakten på ligatiteln och befinner sig i en intensiv kamp med Liverpool. Bournemouth kommer senast från en 2-2-match mot Newcastle. Vi presenterar här vår detaljerade analys inför mötet där vi inte bara diskuterar speltips och odds utan också visar dig hur du enkelt kan följa Premier League-streaming online.

Vad: Bournemouth – Manchester City, Premier League
När: Den 24/2, kl. 18:30
Vart: Vitality Stadium
Speltips: Man City -1.5 mål (2.14 hos Betsafe)
Livestream: > Viaplay

Man City -1.5 mål

Odds = 2.14
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsafe
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
AFC Bournemouth vs Manchester City Match Outcome
Match Starts 24/02 18:30
Match avslutad

Inför matchen

 • I lagens första möte den här säsongen vann Manchester City med hela 6-1.
 • Manchester City har vunnit 14 raka matcher mot Bournemouth.
 • Bournemouth saknar Aarons, Adams, Fredericks samt Hill. Man City har bara Grealish samt Gvardiol på sin skadelista.

Bournemouth – Manchester City stream

Läs vår guide om live streaming online i Premier League.

Nedan går vi igenom hur du kan streama matchen mellan Bournemouth och Manchester City, som börjar på lördag klockan 18:30.

Det är Viaplay som står för sändningen om du är intresserad av att streama matchen live. För detta krävs ett konto hos Viaplay och ett aktivt sportabonnemang. Därefter är du redo att börja streama Premier League online med utmärkt ljud- och bildkvalitet. Detta kan göras på flera olika enheter som TV, dator, iPad och telefon.

Viaplay erbjuder ett omfattande utbud av sportevenemang, vilket gör tjänsten till ett starkt rekommendation för alla som är intresserade av att streama sport online.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Bournemouth – Manchester City

Bournemouth – Manchester City speltips

Manchester City går in i matchen med en imponerande form, där de har vunnit 12 av sina senaste 13 tävlingsmatcher. Dessutom är alla stjärnspelare tillbaka från sina skador, vilket minskar skadelistan betydligt för City, som tidigare haft det tufft med viktiga spelare frånvarande under stora delar av säsongen.

Vad kan sägas om Bournemouth? Jo, laget genomgick faktiskt en imponerande period runt december månad och in på januari där de vann många starka matcher mot kvalitativa motståndare i Premier League. Trots en mindre svacka nu, mestadels resulterande i oavgjorda matcher, är det ingen anledning till överdriven oro. Bournemouths offensiv är het, och Dominic Solanke fortsätter att visa imponerande form.

Vi spelar på City i denna match där de jagar titeln och inte har råd att tappa några poäng. Även om säsongen är lång återstår mycket att spela om, men med Liverpool i topp, som också är i fin form och sällan tappar poäng, krävs liknande prestationer från City för att hålla jämna steg. Vi placerar vårt speltips på City och lägger även ett handikappspel på -1.5 mål, vilket innebär att de måste vinna med minst två mål för att spelet ska sitta.

Mer odds & betting inför matchen

Är du intresserad av andra odds och speltips inför matchen mellan Bournemouth och Manchester City? Då rekommenderar vi att du tar en titt på våra övriga alternativ som vi presenterar här nedan. Samtliga val har blivit noggrant granskade för att inte bara öka din spänning inför matchen utan förhoppningsvis också bidra till att öka din spelkassa med några fina spelval. Alla odds som presenteras är hämtade från spelbolaget Betsafe.

Speltips Odds
City leder i halvtid 1.87
Båda lagen gör mål 1.68
Rätt resultat: 1-3 9.60
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar