Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 20 mar, 2024

Bosnien-Hercegovina – Ukraina 21/3: Stream, odds & speltips

Det är playoff-matcher till EM den här veckan, och vår första fokus ligger på matchen mellan Bosnien-Hercegovina och Ukraina, som börjar på torsdag klockan 20:45.

På Sportal kan du läsa allt om mötet mellan Bosnien-Hercegovina och Ukraina. Det står mycket på spel – det är vinna eller försvinna. Båda lagen kommer att ge sitt allt för att ta sig till det sista steget i detta slutspel.

Vad: Bosnien-Hercegovina – Ukraina, EM-kval (Playoff)
När: Den 21/3, kl. 20:45
Vart: Bilino Polje
Speltips: Inget mål före 31:00 (1.83 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Inget mål före 31:00 minuten

Odds = 1.83
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Inför matchen

 • En match ska spelas mellan lagen, start 20:45 på torsdag.
 • Bosnien-Hercegovina har förlorat sina tre senaste matcher.
 • Ukraina misslyckades med att kvalificera sig till EM i den allra sista gruppspelsmatchen mot Italien.

Bosnien-Hercegovina – Ukraina stream

Är du intresserad av att följa playoff-slutspelet till EM? Här på Sportal tar vi fram en guide om hur du kommer igång med livestreaming online, och i detta sammanhang gäller det matchen på Bilino Polje mellan Bosnien-Hercegovina och Ukraina i en ytterst spännande drabbning.

Det är Viaplay som har rättigheterna, och för att komma igång med livestreaming online krävs det först att du har ett konto hos dem. När du väl har skapat kontot behöver du aktivera deras sportpaket för att få tillgång till hela utbudet – och sedan är du redo att börja streama fotboll, högklassig sport, och mycket annat gott året runt.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Bosnien-Hercegovina – Ukraina

Bosnien-Hercegovina – Ukraina speltips

Här presenterar vi vårt bästa speltips inför matchen mellan Bosnien-Hercegovina och Ukraina, som sparkar igång på torsdag klockan 20:45. Detta är verkligen en match som bådar för spänning. Se vårt odds nedan.

Vi väljer att fokusera på ett målspel, närmare bestämt att inga mål kommer att göras före den 31:a minuten. Vi anser att detta kan vara ett klokt val i en match av denna karaktär.

Trots att de spelar på bortaplan anser vi ändå att Ukraina har relativt goda förutsättningar. Laget såg mycket imponerande ut under EM-kvalet och var inte långt ifrån att ta sig vidare. I deras sista match spelade de 0-0 – en match som de behövde vinna, och med lite tur kunde resultatet ha gått deras väg.

Bosnien-Hercegovina genomled ett mycket svagt kval de till sist hamnade på femte plats i gruppen med endast nio poäng. Det var verkligen ett svagt uppträdande under EM-kvalet från Bosnien-Hercegovinas sida, och deras spel lämnade mycket att önska. För att kunna besegra Ukraina krävs det definitivt att de lyfter sig och förbättrar sitt spel avsevärt. Åtminstone har de fördelen av hemmaplan, vilket kanske kan ge dem en extra push i denna mycket viktiga match.

Vi tror på en jämn och spännande match, särskilt i början då lagen inte kommer att ta för många risker. Ingen av dem vill hamna i ett tidigt underläge, så de kommer främst att fokusera på försvarsspelet innan de successivt ökar tempot. Detta är vår bedömning och därför anser vi att detta speltips är passande för matchen.

Mer odds & betting inför matchen

Här nedan kan du hitta tre nya speltips till matchen mellan Bosnien-Hercegovina mot Ukraina. Alla val är noggrant granskade av våra experter och hämtas från spelbolaget Bet365.

Speltips Odds
Oavgjort i halvtid 2.10
Oavgjort 3.60
Rätt resultat: 1-1 6.50
speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1740 Artiklar