Barcelona – PSG: Speltips, odds & inför

PSG1

Resultat
Odds
FC Barcelona
Oavgjort
PSG - Paris Saint-Germain
Odds hämtat på bet365: 2021-02-15

 

Det väntar en toppmatch i Champions League mellan FC Barcelona och PSG. En match som mycket väl hade kunnat vara finalen. Här kommer vi hjälpa dig med ett speltips inför Barcelona – PSG med de odds som vi tycker är bäst att spela på!

Inför matchen så finns det inga klara favoriter till att vinna. Kanske att det är en liten fördel för FC Barcelona som normalt vis är skickliga på att vinna på sin hemmaplan.

Vi förväntar oss en mycket jämn match som innehåller mycket dramatik. Det är helt klart den bästa åttondelsfinalen i spelschemat för Champions League på pappret. Se till att inte missa matchen och läs tips om hur du kan streama Barcelona – PSG den 16/2.

Vad: FC Barcelona – PSG, åttondelsfinal i Champions League
När: Den 16/2, kl 21:00
Vart: Camp Nou
Speltips: FC Barcelona vinner (2.00 hos bet365)
Live stream & TV: Se Barcelona – PSG stream
Domare: Björn Kuipers (Nederländerna)

Inför matchen

  • PSG ser ut att sakna både Neymar och Di Maria inför matchen mot Barcelona
  • Båda lagen har vunnit 4/5 senaste matcherna i sina ligor
  • Senaste dubbelmötet mellan FC Barcelona – PSG (2017) slutade totalt med 6 – 5. 11 mål på två matcher(?!)

Speltips, Barcelona – PSG

Det kan oftast underlätta att hitta speltips inför jämna matcher i Champions League. Det är alltid ett bra vis för att kunna få mer klarhet i vilka odds man bör spela på.

När vi dyker ner i matchen så kan vi direkt se att det är två formstarka lag. Båda lagen har lyckats med att vinna i 4/5 matcher som de senaste spelade. Vilket talar för att lagen är i god form inför denna viktiga batalj. Det skapar även bra förutsättningar för att matchen i sig blir en välspelad historia.

Det är nästan omöjligt att granska Barcelona – PSG utan att tankarna dras tillbaka till 2017. Då mötte lagen varandra i Champions League. Den första matchen slutade med 4-0 till PSG som såg ohotade ut inför returmötet. Där replikerade FC Barcelona sin första match genom att vinna med 6-1. Ett resultat som tog Barcelona vidare.

Kommer det bli en repris? Nja, inte troligt. Men det kan bli en hel del mål i matcherna mot varandra. Båda lagen har världsnivå när det kommer till anfallsspelet. Inte minst med Messi, Neymar och Mbappé som huvudpersoner.

Den första matchen tror vi kommer sluta med fördel för FC Barcelona. Vi grundar vårt speltips på att FC Barcelona är ett starkt lag på sina hemmaarena – Camp Nou. Dessutom saknar PSG troligen Di Maria och Neymar i sin startelva. Dessa spelare är borta pga skador.

Vårt speltips

Vi kommer att spela på en rak 1:a – alltså på en vinst för FC Barcelona. Ett annat speltips vi var nära på att lägga var även att båda lagen ska göra mål i matchen. Alla intressanta odds enligt oss kan du se lite längre ner.

  • Speltips: FC Barcelona vinner
  • Odds: 2.00
  • Spelsida: Bet365

Alla de bästa oddsen

Här kan du få en överblick på alla oddsen som vi tycker är viktiga inför du ska betta på Barcelona – PSG.

Spel Odds hos bet365
Barcelona vinner 2.00
Oavgjort 3.80
PSG vinner 3.40
Över 2.5 mål i matchen 1.53
Mbappé gör mål 2.10
Ole Gunnar Solskjaer förlänger med 3 nya år med Manchester United
Ole Gunnar Solskjaer förlänger med 3 nya år med Manchester United
Manchester Uniteds manager Ole Gunnar Solskjaer har signerat ett nytt kontrakt med klubben, som sträcker sig till år 2024.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Rebecca Peterson vann en tuff OS-debut
Rebecca Peterson vann en tuff OS-debut
Rebecca Peterson är vidare i OS damtennis efter att ha slagit ut kompisen Mayar Sherif. I sextondelsfinalen väntar kazakiskan Elena Rybakina.
News icon 24 juli, 2021
Author icon Katten Jansson
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Jadon Sancho är klar för Manchester United
Den engelska ytterforwarden, Jadon Sancho, som ansluter från Borussia Dortmund, har signerat ett femårskontrakt med Premier League laget Manchester United.
News icon 23 juli, 2021
Author icon Katten Jansson