Atlético Madrid - Real Madrid: Speltips, odds & inför

Resultat
Odds
Atlético Madrid
Oavgjort
Real Madrid
Odds hämtat på bet365: 7/3 11:30

Atlético de Madrid och Real Madrid möts i ett derby där Atlético kan skaka av sig storebror i kampen om ligatiteln. Vi ger er ett speltips till matchen.

Atlético Madrid har gjort en väldigt stark säsong och leder La Liga. De senaste omgångarna har resultaten dock dalat, och jagande Real Madrid och Barcelona närmar sig. En nyckelmatch för Real, om de ska ha en fortsatt realistisk chans på titeln, är derbyt på söndagen.

Ta del av vårt speltips till Madridderbyt, med allt inför matchen och det bästa oddset.

 

Vad: Atlético de Madrid – Real Madrid
När: Den 7/3, kl. 16:15
Vart: Estadio Wanda Metropolitano
Speltips: Real Madrid vinner (2.70 hos bet365)
Live stream: Atletico Madrid – Real Madrid stream
Domare: Alejandro Hernandez

Inför matchen

  • Real Madrid ligger fem poäng bakom Atletico, och har dessutom en match mer spelad.
  • Höstmötet lagen emellan slutade 2-0 till Real Madrid, efter att Casemiro blivit matchhjälte.
  • Real Madrid får tillbaka Karim Benzema till den här matchen.

Speltips inför matchen

Atlético de Madrid gjorde säsongens värvning när man hämtade in Luis Suárez på en billig peng från FC Barcelona. Ronald Koeman var bestämd från dag ett, och deklarerade att Suárez inte ingick i hans planer. Han var för gammal och höll inte längre måttet, hette det.

Diego Simoene tackade och tog emot. Suárez har varit den största beståndsdelen i Atléticos framgångar, med sin hunger och näsa för mål. Han ligger på andra plats i La Ligas skytteliga, med blott Leo Messi framför sig.

För att Atlético ska vinna La Liga krävs nästan att Barcelona och Real Madrid båda två har mellanår, och så är just fallet denna säsong. Barcelona har stått för misslyckade värvningar och har allmänt kaos i klubben med en president (numera ex-president) som köpt botar för att sprida hat mot egna klubbens stjärnor. Real Madrid travar i sin generationsväxling och har ännu inte hittat rätt, och lider dessutom av extremt mycket skador.

Från start har Atlético samtidigt gjort en toppensäsong. I de senaste omgångarna man dock börjat visa tendenser på att krafterna och nerverna börjar tryta. En poäng på två matcher mot Levante, och sedan en oförtjänt seger mot Villarreal. Det är resultaten från lagets tre senaste. Kanske var dock den där turliga segern senast precis vad som behövdes för att ge laget lite lugn och ro.

Real Madrid har börjat ta in på Atléticos försprång, men har lidit av ett extremt skadeläge på sistone där nästan hela startelvan saknats.

Vårt speltips

Sergio Ramos, Eden Hazard och Dani Carvajal saknas alltjämt, men så sakteliga börjar skadesituationen se bättre ut för ”Los Blancos”. Karim Benzema är tillbaka och väntas starta här, vilket höjer hela laget flera nivåer.

Atlético har visat svaghetstecken under de senaste veckorna, och samtidigt som Simeone valt att ha en mer framåtlutad taktik under de senaste åren verkar han ha svårt att våga i de riktigt stora matcherna.

Vi tror att Real Madrid tar chansen att närma sig i kampen om ligatiteln, och spelar den raka 2:an.

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Bayern München – Dortmund, hämtade från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Bayern München vinner 2.65
Oavgjort 3.10
Dortmund vinner 2.70
Över 2,5 mål i matchen 2.00
Under 2,5 mål i matchen 1.80
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Roma har visat ett intresse för att köpa Sveriges mittback Victor Nilsson Lindelöf från Manchester United.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Vill du kunna titta på Manchester United - Liverpool stream från Premier League? Vi hjälper dig att streama matchen & sända på TV! …
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Calle Halfvarsson inför OS 2022 – “Ska träna mindre”
Calle Halfvarsson inför OS 2022 – “Ska träna mindre”
Efter en fiaskosäsong för Calle Halfvarsson förra året - så testas nu en annan strategi. Mindre träning och gå ner i vikt.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman