Atlético de Madrid - Real Sociedad, 12/5: Stream, speltips & odds

Atletico Madrid Real Sociedad

Resultat
Odds
Atletico Madrid
Oavgjort
Real Sociedad
Odds hämtat på bet365: 11/5 23:00

Atlético de Madrid jagar en viktig trepoängare, för att behålla förstaplatsen i La Liga. Här tar de emot Alexander Isaks Real Sociedad. Ta del av vårt speltips och live stream till matchen.

Atlético de Madrid leder fortsatt La Liga, efter en spännande omgång i helgen. Nu har man tre matcher kvar innan titeln kan säkras, och den första av dessa är mot Real Sociedad. Där väntas Alexander Isak som vanligt spela från start.

Ta gärna del av vårt speltips med odds till matchen, och kolla även in hur ni gör för att streama Atlético de Madrid – Real Sociedad.


Streama La Liga på Bet365

Se fotboll från Spanien m.m. hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Atlético Madrid – Real Sociedad
Matchstart Kl. 22:00, den 12/5
Vart: Estadio Wanda Metropolitano
Live stream Bet365
TV-kanal: Sportkanalen
Speltips: Båda lag gör mål (2,05 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Tre matcher återstår och Atlético Madrid måste vinna samtliga för att vara säkra på att vinna ligatiteln.
  • Real Sociedad ligger på 5:e plats och måste vinna sina matcher de också för att inte riskera att släppa Real Betis eller Villarreal förbi sig.
  • Atletico vann höstmötet lagen emellan med 2-0.

Streama Atletico Madrid – Real Sociedad live

Det är en lätt match att live streama Atletico Madrid – Real Sociedad. För att se matchen live behöver du bara skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då kan du streama fotboll direkt från många ligor, bland annat se La Liga live.

Sätt igång din Atletico Madrid – Real Sociedad stream från valfri enhet. Streama matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Sätt in minst 50 kr
  4. Streama Atletico – Real Sociedad live!

Speltips inför matchen

Atlético de Madrid har gång på gång varit på väg att sjabbla bort sin ligaledning, vilket med tanke på hur stor den var i höstas får ses som ett monumentalt misslyckande om det sker. Men när säsongen nu är på väg att avslutas och blott tre matcher återstår, är det alltjämt ”Atleti” som toppar tabellen.

I helgen tog man en poäng mot Barcelona, vilket i stunden mest sågs som två förlorade poäng men som i efterhand – efter att Real bara kryssat mot Sevilla – får ses som ett väldigt bra resultat. Vinner man sina sista matcher är guldet hemma, medan ett poängtapp kan göra att Real Madrid kliver upp på samma poäng och förbi på bättre inbördes möten.

De lag som står mellan Atletico och titeln är Real Sociedad, Osasuna och Real Valladolid, där matchen mot Real Sociedad får anses vara den klart tuffaste. Det är visserligen inte samma ”La Real” som i höstas – formen har avtagit sedan dess – men här finns kvalitet som kan såra vilket motstånd som helst.

Fronttrion Mikel Oyarzabal, Alexander Isak och Cristian Portu blir jobbig att handskas med för Atletico, och där bakom huserar David Silva som kan slå passningar igenom även de skickligaste försvaren.

Även Real Sociedad har mycket att spela för, då man måste hålla Real Betis och Villarreal bakom sig i kampen om att säkra Europa League-spel.

I en match där båda lag har allt att ge och där ett oavgjort resultat kan betecknas som förlust för vardera lag, tror vi att det smäller åt båda håll. Vi spelar ”Båda lag gör mål” till 2,05 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – Ja
  • Odds: 2,05
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

Sveriges medaljhopp under OS 2022 – Bästa svenska medaljchanser
Sveriges medaljhopp under OS 2022 – Bästa svenska medaljchanser
Se alla medaljhopp vi har i den svenska truppen till Vinter OS 2022. Sverige har stora chanser att ta OS-medaljer i många olika grenar.
19 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Ryssland: Se live stream & TV (20/1)
Streama Sverige – Ryssland: Se live stream & TV (20/1)
Se match från handbolls EM 2022 mellan Sverige - Ryssland via live streaming online. Vi tipsar gratis om sida på nätet eller TV kanal som sänder! …
19 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL (V.3)
Hockeytipset: Odds & speltips på NHL & SHL (V.3)
Kolla in utbudet av matcher och odds bland de bästa matcherna inom ishockey under v.3.
17 januari, 2022 | David Wollner