Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 maj, 2021

Atlético de Madrid – Real Sociedad, 12/5: Stream, speltips & odds

Atletico Madrid Real Sociedad

Atlético de Madrid jagar en viktig trepoängare, för att behålla förstaplatsen i La Liga. Här tar de emot Alexander Isaks Real Sociedad. Ta del av vårt speltips och live stream till matchen.

Atlético de Madrid leder fortsatt La Liga, efter en spännande omgång i helgen. Nu har man tre matcher kvar innan titeln kan säkras, och den första av dessa är mot Real Sociedad. Där väntas Alexander Isak som vanligt spela från start.

Ta gärna del av vårt speltips med odds till matchen, och kolla även in hur ni gör för att streama Atlético de Madrid – Real Sociedad.


Streama La Liga på Bet365
Se fotboll från Spanien m.m. hos Bet365

Vad: Atlético Madrid – Real Sociedad
Matchstart Kl. 22:00, den 12/5
Vart: Estadio Wanda Metropolitano
Live stream Bet365
TV-kanal: Sportkanalen
Speltips: Båda lag gör mål (2,05 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Tre matcher återstår och Atlético Madrid måste vinna samtliga för att vara säkra på att vinna ligatiteln.
  • Real Sociedad ligger på 5:e plats och måste vinna sina matcher de också för att inte riskera att släppa Real Betis eller Villarreal förbi sig.
  • Atletico vann höstmötet lagen emellan med 2-0.

Streama Atletico Madrid – Real Sociedad live

Det är en lätt match att live streama Atletico Madrid – Real Sociedad. För att se matchen live behöver du bara skapa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor. Då kan du streama fotboll direkt från många ligor, bland annat se La Liga live.

Sätt igång din Atletico Madrid – Real Sociedad stream från valfri enhet. Streama matchen via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto
  3. Sätt in minst 50 kr
  4. Streama Atletico – Real Sociedad live!

Speltips inför matchen

Atlético de Madrid har gång på gång varit på väg att sjabbla bort sin ligaledning, vilket med tanke på hur stor den var i höstas får ses som ett monumentalt misslyckande om det sker. Men när säsongen nu är på väg att avslutas och blott tre matcher återstår, är det alltjämt ”Atleti” som toppar tabellen.

I helgen tog man en poäng mot Barcelona, vilket i stunden mest sågs som två förlorade poäng men som i efterhand – efter att Real bara kryssat mot Sevilla – får ses som ett väldigt bra resultat. Vinner man sina sista matcher är guldet hemma, medan ett poängtapp kan göra att Real Madrid kliver upp på samma poäng och förbi på bättre inbördes möten.

De lag som står mellan Atletico och titeln är Real Sociedad, Osasuna och Real Valladolid, där matchen mot Real Sociedad får anses vara den klart tuffaste. Det är visserligen inte samma ”La Real” som i höstas – formen har avtagit sedan dess – men här finns kvalitet som kan såra vilket motstånd som helst.

Fronttrion Mikel Oyarzabal, Alexander Isak och Cristian Portu blir jobbig att handskas med för Atletico, och där bakom huserar David Silva som kan slå passningar igenom även de skickligaste försvaren.

Även Real Sociedad har mycket att spela för, då man måste hålla Real Betis och Villarreal bakom sig i kampen om att säkra Europa League-spel.

I en match där båda lag har allt att ge och där ett oavgjort resultat kan betecknas som förlust för vardera lag, tror vi att det smäller åt båda håll. Vi spelar ”Båda lag gör mål” till 2,05 gånger insatsen. Spelet finnes på Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – Ja
  • Odds: 2,05
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024
os
OS 2024 tjuvstartar under den 24-25 juli. Här hittar vi bl.a. fotboll, handboll och rugby i schemat!
23 juli, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar