Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 19 aug, 2023

Aston Villa – Everton 20/8: Stream, odds & speltips

På söndagen fortsätter omgång 2 i Premier League med två matcher. Vi presenterar ett speltips från Villa Park, där Aston Villa tar emot Everton.

Efter en tung premiärmatch där Aston Villa förlorade med hela 5-1, är de nu fast beslutna att revanschera sig. Everton mötte också motgångar med en 1-0-förlust hemma mot Fulham. Båda lagen är hungriga efter att hämta säsongens första poäng. Vi presenterar speltips med de bästa oddsen på marknaden och naturligtvis ger vi er en guide för hur ni bäst kan streama matchen. Följ med oss!

Vad: Aston Villa – Everton, Premier League
När: Den 20/8, kl. 15:00
Vart: Villa Park
Speltips: Aston Villa (1.75 hos Betway)
Livestream: > Viaplay

Aston Villa vinner matchen

Odds = 1.75
Bonus: Få 1000 kr i gratisspel hos Betway
Aston Villa vs Everton Match Outcome
Match Starts 20/08 15:00
Match Ended

Inför matchen

  • Aston Villa fick utstå en tuff premiärmatch där de besegrades med hela 5-1 av Newcastle.
  • Everton hade ingen särskilt bra match och saknade definitivt skärpa i avsluten.
  • Båda lagen jagar nu säsongens första poäng.

Aston Villa – Everton stream

Du kan livestreama mötet mellan Aston Villa och Everton på Villa Park, söndag kl. 15:00. Ett ViaPlay-abonnemang ger dig tillgång till ett brett utbud av fotboll under året. Missa inte matchen!

  • Klicka dig vidare till Viaplay
  • Öppna ett konto och välj abonnemang
  • Streama Aston Villa – Everton

Aston Villa – Everton speltips

Inför premiärmatchen stod Aston Villa inför en svår utmaning borta mot Newcastle. Men vi hade nog inte förväntat oss att de skulle besegras med sådana siffror. Newcastle imponerade med en stark prestation och var mycket effektiva offensivt.

Trots detta är det viktigt att inte underskatta Aston Villa eller nedvärdera laget. Laget presterade mycket bra förra säsongen, och inför den här säsongen har man även förstärkt truppen med flera kvalitetsspelare. Dessutom bör vi inte förbise det faktum att de har en kompetent tränare som leder laget.

Everton lyckades just precis säkra sin plats i den högsta divisionen under föregående säsong, men det skedde med en minimal marginal på blott två poäng. Det var nära att de riskerade nedflyttning efter en ojämn och svag säsong. Tyvärr ser framtidsutsikterna inte särskilt ljusa ut för Everton denna säsong. Trots några få tillskott i truppen saknas det tydliga stjärnspelare som kan göra skillnad.

Vi är övertygade om att Aston Villa, med sin starka trupp och positiva förändringar under sommaren, kommer att resa sig och vinna över Everton i den kommande matchen. Denna match utgör en möjlighet för dem att återupprätta sitt anseende och bevisa sin genuina potential inför sina fans och kritiker.

Vi presenterar de mest fördelaktiga oddsen på marknaden för en seger för Aston Villa över Everton i den andra omgången av Premier League.

Mer odds & betting inför matchen

Vårt valda speltips är att Aston Villa kommer att vinna matchen. Men det finns alltid fler bra och intressanta speltips som kan vara värda att närmare överväga. Vi presenterar flera alternativa speltips som ni kan ta i beaktande inför mötet mellan Aston Villa och Everton.

Samtliga odds som vi presenterar här tar vi fram från spelbolaget Betway. Betway har en lång erfarenhet inom spelmarknaden och erbjuder ett brett urval av evenemang inom de största sporterna. Utöver detta har Betway en generös bonus för nya kunder – ett gratisspel upp till 1000 kr – som gör spelupplevelsen ännu mer lockande. Så ta del av våra speltips, analysera odds från Betway och maximera dina möjligheter till framgång.

Speltips Odds
Aston Villa Halvtid/Fulltid 2.60
Över 2.5 mål i matchen 1.90
Över 10.5 hörnor 2.00
England
Streama Manchester United mot Crystal Palace i ligacupen. Vi har tagit fram all information inför matchen, med speltips och höga odds. Läs mer!
25 september, 2023
elfsborg hammarby speltips stream
speltips
Live stream Halmstad - Elfsborg måndag 19:00! Läs vår fullständiga analys inför matchen med speltips & höga odds.
25 september, 2023
speltips
Stormatch i Ligue 1 mellan PSG - Marseille! Vi har analyserat matchen, tagit fram dagens bästa speltips och vi visar dig hur du kan se matchen live
23 september, 2023

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1293 Artiklar