Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 6 mar, 2023

AIK – Varbergs BoIS (6/3): Stream, speltips & odds

aik varberg speltips stream

Vad: AIK – Varbergs BoIS, Svenska Cupen
Avspark: Måndag 6 mars, klockan 19:00
Vart: Gamla Ullevi
Live stream: > C More
Speltips: Över 2,5 mål (Odds: 1.55 hos Expekt)

AIK och Varbergs BoIS möts i en avgörande match om avancemang från Svenska Cupen. Här finner ni allt inför matchen, från speltips till information om hur ni gör för att streama mötet live.

AIK inledde Svenska Cupen genom att kryssa, så som man ofta gör tidigt på säsongerna. Match nummer två vann man med 3-0, och nu har man ett hyfsat utgångsläge inför den sista gruppspelsomgången. Där möter man Varbergs BoIS, som också har chans att gå vidare.

Varberg står på en vinst och en förlust. Man måste vinna mot AIK för att kunna gå vidare. Ta del av speltips och se hur ni gör för att streama mötet live.

Över 2,5 mål (Expekt)

Få gratisbet på 1500 kr hos Expekt!

Inför matchen

 • Håll ögonen på AIK:s nyförvärv Viktor Fischer. Dansken har gjort 111 matcher och 33 mål för Ajax, och är en spelare som hör hemma på en högre nivå än Allsvenskan.
 • Om AIK vinner matchen blir det troligtvis en kamp om målskillnad mot Västerås vad gäller avancemang från gruppen.
 • Varberg kan också gå vidare, men då krävs seger här samtidigt som Västerås inte vinner mot Östersund.

Streama fotboll online
Se matcher direkt hos Bet365

Streama AIK – Varbergs BoIS

Det är ingen tuff match att hitta en AIK – Varberg BoIS live stream att titta på direktsänt på nätet. Allt som krävs för att se matchen online är att ni skaffar ett konto hos C More, och där köper ett sportabonnemang. När det är avklarat är det bara att börja streama Svenska Cupen online.

Du väljer helt själv om du ska ha igång din AIK – Varberg stream via mobil, dator eller surfplatta. Har du en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se matchen direktsänt på TV.

Vi tror att du som bestämmer dig för att streama AIK – Varbergs BoIS kommer att bli mycket nöjd med ditt beslut. Bild, ljud och kommentatorer håller hög klass hos C More.

 1. Gå vidare til C More
 2. Öppna konto och köp sportabonnemang
 3. Streama AIK – Varbergs BoIS

Speltips & odds: AIK – Varbergs BoIS

I vanlig ordning har AIK inlett säsongen något trevande. Man inledde med att spela 1-1 mot Västerås SK på Friends Arena, men följde sedan visserligen upp med att besegra Östersunds FK med hela 3-0. Man sitter nu i en bra sits inför att ta sig vidare till kvartsfinal, men har det inte helt i egna händer. Tabellen inför den avslutande gruppspelsomgången ser ut så här:

 1. AIK, 4-1, 4 poäng
 2. Västerås, 3-1, 4 poäng
 3. Varberg, 1-2, 3 poäng
 4. Östersund, 0-4, 0 poäng

Om Västerås vinner mot Östersund med ett mål mer än vad AIK slår Varberg med, får lagen samma poäng, samma målskillnad och samma inbördes möten. Om de dessutom har lika många mål gjorda är det fair play som kommer att avgöra, det vill säga det lag med minst antal kort tar förstaplatsen. Där har AIK just nu klar fördel, med 2 kort gentemot Västerås 6.

Den stora ljusglimten hos AIK så här långt är nyförvärvet Viktor Fischer. Fischer har varit danska ligans bästa spelare, har lirat i Ajax och ser ut att höra hemma på en annan nivå. Han spelade bara en halvtimme mot Västerås, men hans insats har beskrivits som ”den bästa debut man sett sedan Iván Obolos” och som att ”det var som att se en man spela mot pojkar”. Mot Östersund startade dansken, och då satte han två mål.

Med tanke på att det kan bli en målskillnadsaffär mellan AIK och Västerås kommer AIK att behöva trycka på framåt här. Vi tror att det blir en hel del mål, och spelar därför ”över 2,5 mål” till 1.55 gånger insatsen. Oddset finner ni hos Expekt.

 • Vårt speltips: Över 2,5 mål
 • Odds: 1.55
 • Bettingsida: Expekt

Vi har skrivit ihop en recension av Expekt, som ni gärna får läsa om ni känner för det.

Annan betting inför matchen

Du får gärna ta del av fler odds på AIK – Varberg. Här under hittar ni tre spelförslag.

Speltips Odds från Expekt
Under 2,5 mål 2.45
X2 3.60
Båda lag gör mål – Ja 1.93

Via länken här finner ni vår lista över bäst bettingsidor med svensk licens.

Nyheter

topptipset
Äntligen får vi in lite svensk fotboll i Topptipset den 26 februari. Blandat med Premier League, La Liga och Serie A!
26 februari, 2024
topptipset
Missa inte topptipset under fredagen den 23/2. Flera intressanta matcher tar plats i Svenska Spels kupong.
23 februari, 2024
stryktipset
Lördagen den 24 februari bjuder på en omgång av Stryktipset. Vi ger speltips inför alla matcher i kuponger - och ger förslag på rader att spela på!
23 februari, 2024
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Utmärkt support
 • BankID
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar