AIK - Häcken, 22/8: Stream, speltips & odds

AIK Häcken stream speltips

AIK och Häcken möts i Allsvenskan på söndag kväll. En stor match mellan två starka lag. Här ger vi er vårt speltips till mötet, och visar även hur ni bär er åt för att live streama AIK – Häcken online.

AIK har bara förlorat en av sina tio senaste matcher, och den förlusten kom mot just BK Häcken. Tar man revansch här? Det återstår att se.

Ta del av vårt speltips till matchen, och läs om hur ni gör för att hitta en AIK – Häcken stream direkt på nätet.


Streama fotboll i Sverige

Se mängder av heta ligor hos Bet365

> Streama här

fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: AIK – BK Häcken
Matchstart Kl. 17:30, den 22/8
Vart:  Friends Arena
Live stream Streama Allsvenskan live
TV-kanal: Discovery+
Speltips: AIK vinner (2,00 hos Betsson)

Streama AIK – Häcken live

Hur gör man då för att live streama AIK – Häcken? Det är faktiskt inte särskilt svårt att se matchen online. Det enda ni behöver göra föra att titta på AIK – Häcken är att skapa ett konto på Discovery, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Vi kan glädja er med att berätta att er AIK – Häcken stream kommer att hålla hög kvalitet, vad gäller både ljud och bild. Det spelar ingen roll om ni väljer att se fotboll via mobil, dator eller surfplatta – kvalitén på er fotboll live stream kommer att hålla hög nivå oavsett vad! Har ni en Chromecast eller liknande kan ni dessutom koppla över er AIK – Häcken stream dit.

  1. Gå in på Discovery Plus
  2. Skapa ett konto och köp abonnemang
  3. Streama AIK – BK Häcken

Speltips & odds: AIK – Häcken

AIK har gjort många bra matcher på sistone, och tagit gott om poäng. Prestationerna och resultaten samtidigt som både Djurgården och Malmö visat att man inte är ostoppbara, har gjort att AIK svävat upp som en klar guldkandidat. Det är lätt att glömma att ”Gnaget” faktiskt tippades att sluta på 7:e plats av Discoverys experter inför säsongen, eller att de gulsvarta slutade 9:a ifjol.

Sett över de tio senaste matcherna har AIK vunnit sex, spelat tre oavgjorda och bara förlorat en. 21 poäng på 10 matcher är ett bra tempo, och över en hel säsong hade det ofta gett guld. Henok Goitom, Sebastian Larsson och Mikael Lustig visar att man inte har några planer på att trappa ner ännu, och Nicolás Stefanelli och nyförvärvet Zack Elbouzedi har några fina matcher bakom sig. Dessutom har Alexander Milosevics ankomst varit ett stort plus för laget.

AIK har som sagt bara en förlust på de tio senaste, men den kom mot just Häcken. Häcken har fått sig ett klart lyft sedan Per-Mathias Högmo tog över laget, men allt är ännu inte frid och fröjd i Hisingen. Senast kommer man från en förlust mot nykomlingen Degerfors med 3-0, vilket samtidigt var Degerfors första vinst på fem matcher. Vad hände där egentligen, stod nog Häckens norske tränare och funderade på.

Häcken har visserligen fått tillbaka Daleho Irandust nyligen, men annars är det tätt på skadelistan. Ali Youssef, Erik Friberg, Nasiru Mohammed och Karl Heintz saknas alla, vilket samtliga är stora avbräck. Dessutom är Peter Abrahamsson avstängd, och reservmålvakten Jonathan Rasheed skadad även han. Därmed väntas Johan Brattberg få debutera för Göteborgsklubben. Vad gäller AIK är det enda avbräcket mittbacken Jetmir Haliti, som inte startat en match på hela säsongen.

Med vind i seglen och en klart mer bekväm skadelista tror vi att AIK vinner den här matchen. Vi spelar den raka 1:an till 2,00 gånger insatsen. Spelet finnes på Betsson.

  • Vårt speltips: AIK vinner
  • Odds: 2,00
  • Spelsida: Betsson

Kolla gärna in vår recension om Betsson.

Relaterade artiklar

Stryktipset – 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 25 mars (25/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här! …
24 mars, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson