Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 jan, 2020

Titta på Milan – Udinese: Se via live stream

På söndag den 19/1 spelas en match i Serie A som många svenskar kommer att vilja se. Vi visar er hur ni gör för att streama Milan – Udinese.

I helgen fortsätter Serie A, och i Milano spelas matchen som står i centrum. För första gången sedan återkomsten kommer Zlatan Ibrahimovic att starta på San Siro, och i den här artikeln visar vi er hur ni hittar er AC Milan – Udinese live stream.

Det är enkelt att se matchen online. Det enda du behöver gör för att få tillgång till livesändning av Milan – Udinese är att skapa ett konto på Bet365 och göra en insättning på minst 50 kronor. Bet365 sänder nämligen alla matcher från Serie A live. Så fort matchen är över kan du ta ut dina pengar igen, om du vill.

Vill du titta på Milan – Udinese? Gör det på Bet365!

Streama Serie A på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama AC Milan – Udinese online

Att titta på Milan – Udinese direkt på internet är enkelt. Allt som krävs är att du skapar ett konto på Bet365, och sedan gör en insättning på minst 50 kronor. Du kan ta ut pengarna direkt när matchen är slut, om du önskar.

Bet365 visar varje match från Serie A, och därför kan du streama alla AC Milans matcher, däribland Milan – Udinese, på sajten. Sändningen visas med bra bild- och ljudkvalitet, men tyvärr får du se matchen utan kommentatorer. Men det behövs inga kommentatorer för att kunna fånga upp inramningen och mottagandet Zlatan kommer att få av sina fans inför matchen.

Det går att koppla upp din Milan – Udinese live stream från valfri plattform. Kolla på matchen via mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå till Bet365.com
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på AC Milan – Udinese!

Titta på Milan – Udinese på TV

Matchen sänds även i TV. Kanalen som står för sändningen av Milan – Udinese i Sverige är C More Live, så om du har den i ditt utbud kan du enkelt titta på matchen direktsänt.

Kommentatorn är Christoffer Svanemar, som blivit ett känt namn tack vare sin medverkan i 08 Fotboll. Även som matchkommentator har han gjort bra ifrån sig, och vi får hoppas att han kan förhöja upplevelsen för de som tittar.

Om du råkar sakna C More Live men ändå vill se matchen på TV kan du koppla din Milan – Udinese live stream som du har igång på datorn till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel.

  • TV: C More Live
  • Sändningsstart: 12:20
  • Avspark: 12:30

Quiz: AC Milans startelvor från 2000-01 till 2018-19

Inför matchen

Zlatans ankomst har blivit en injektion i Milan. Idag skrev La Gazzetta dello Sport: ”100 dagar med Pioli… och 21 med Ibra”. Zlatans ankomst anses alltså ha lika stor betydelse på laget som tränare Silvio Piolis. Troligen är den till och med större.

Sedan Zlatan kom tillbaka till Milan har laget spelat tre matcher. Han hoppade in i det mållösa hemmamötet med Sampdoria, startade sedan och gjorde mål borta mot Cagliari (seger med 2-0), och sedan var det dags för cupmatch. Ibrahimovic fick inleda på bänken, men Milan kunde hantera SPAL även utan honom och Pioli behövde inte byta in sitt ess.

I segern mot SPAL såg vi tendenser på att hela Milan är stärkta av stjärnans ankomst, då laget stod för en ovanligt fin insats trots att han inte spelade.

Udinese kommer hit med tre raka segrar i Serie A, och plötsligt har man ett riktigt bekvämt avstånd ned till botten. Ken Sema startar alltjämt i match efter match, så här får vi se en spännande svenskduell.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1677 Artiklar