Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 jan, 2020

Titta på Milan – SPAL: Se via live stream

Dags för att se AC Milan – SPAL, när lagen möts i Coppa Italia på San Siro. Läs om hur du gör för att streama matchen live.

I helgen gjorde Zlatan sin första match från start sedan återkomsten till Milan, och då blev det också ett mål. På onsdag den 15 januari klockan 18:00 är det dags för nästa Milanmatch, när man möter SPAL i åttondelsfinal av Italienska Cupen. Här kan ni läsa om hur ni ser Milan – SPAL via live stream.

Det är enkelt att se matchen direktsänt online på nätet. Sändningen finns på Bet365:s hemsida, och låses upp om ni skapar ett konto och sätter in minst 50 kronor (ni kan ta ut pengarna igen direkt efter slutsignal om ni så önskar).

Vill du titta på Milan – SPAL? Gör det på Bet365!

Streama Coppa Italia på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Milan – SPAL

Att hitta en Milan – SPAL live stream är lätt som en plätt. Du går in på bet365.se, skapar ett konto och sätter in minst 50 kronor (50 kr är lägsta insättningsgräns). Sedan är det bara att navigera dig fram genom kategorierna och hitta matchen Milan – SPAL bland de andra matcherna i Italienska Cupen. Bet365 visar alla matcher från Serie A och Italienska Cupen.

Om du vill kan du ta ut pengarna du satte in så fort matchen är färdigspelad. Du måste dock alltid ha minst 1 krona på kontot för att kunna ta del av Bet365:s live streams.

Sändningen visas med bra bildkvalitet och ljudet är det heller inget fel på. Dock sänds matcherna oftast utan kommentatorer, så du får leva med att hålla koll på matchen på egen hand.

  • 1. Gå till Bet365.com
  • 2. Skapa konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på AC Milan – SPAL!

Titta på Milan – SPAL på TV

Det är tyvärr så att ingen svensk TV-kanal visar matchen på TV. Du som har tillgång till kanaler från Italien kan se matchen på Rai 2, men i Sverige sänds den inte.

Anledningen till att ingen kanal inom landets gränser sänder Milan – SPAL är att ingen tjänst köpt rättigheterna att visa Italienska Cupen. Attraktionskraften var inte särskilt stor här i Sverige innan Zlatan gick dit.

Du kan faktiskt se matchen på TV-skärmen genom att koppla upp din live stream från Bet365 på datorn, och sedan föra över sändningen till TV-skärmen med hjälp av en HDMI-kabel. Effektivt och smidigt!

  • TV: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 14:50
  • Avspark: 15:00

Inför matchen

AC Milan är bara en skugga av vad man var tidigare, och innan Zlatan anlände låg man på tolfte plats i Serie A. Nu har man hunnit klättra två placeringar, men att man ska sluta topp 4 finns inte på kartan. Topp 6 däremot känns rätt rimligt.

Mot Cagliari såg spelet hyfsat ut, inte bra men bättre än tidigare. Vi kommer antagligen att få se en fortsatt utveckling åt rätt håll.

SPAL har förlorat fyra av sina fem senaste matcher, och ligger allra sist i Serie A. Tränaren Leonardo Semplici ryktas vara på väg att få sparken, och möjlig ersättare – om man får tro italienska medier – skulle i så fall vara Sven-Göran Eriksson.

Ännu är det oklart hur pass ordinarie eller reservbetonade startelvorna kommer att vara, men räkna med att Zlatan kommer att spelas för att på så sätt få välbehövlig matchträning.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar