Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 21 jul, 2020

Streama Sassuolo – AC Milan: Live stream & TV

Sassuolo - Milan live stream

  • Sassuolo har inte förlorat någon av sina åtta senaste matcher, trots att man mött bland annat Inter, Lazio och Juventus.
  • AC Milan har inte förlorat någon av sina nio senaste matcher, trots matcher mot Juventus, Roma, Lazio, Juventus igen och Napoli.
  • Milan är obesegrade mot Sassuolo i lagens sju senaste möten.
Vad Sassuolo – AC Milan, omgång 35 i Serie A
Var MAPEI Stadium, Reggio nell’Emilia
När Tisdag 21 juli, 21:45
Live stream Bet365

Sassuolo tar emot AC Milan på tisdag kväll! Se hur du gör för att hitta en live stream av matchen, och att titta på den online på nätet.

Streama Sassuolo – AC Milan online

Det är väldigt många som önskar att hitta en Sassuolo – AC Milan live stream, för att se matchen online på internet. De två starka italienska lagen ställs emot varandra under tisdagskvällen, och till stor glädje för alla fotbollsälskare går det att se matchen direktsänt på nätet.

I den här artikeln redogör vi för hur ni gör för att titta på matchen live. Se hur ni gör för att se den direkt!

Sassuolo – Milan live stream

Det är enklare än man vågat hoppas att streama Sassuolo – Milan online på nätet. För att titta på matchen direkt behöver ni bara skaffa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. När det är gjort kan ni ta del av sidans alla sport streams, och bland annat titta på Serie A och se alla Milans matcher. Rätt bra, väl?

Matchen visas med hög bildkvalitet och detsamma gäller ljudet. Kommentatorerna är alltid duktiga, vilket höjer tittarupplevelsen ytterligare något snäpp.

Du kan dessutom se matchen från valfri plattform. Koppla upp din Sassuolo – Milan stream via mobil, dator eller surfplatta. Det går också att föra över sändningen till TV-skärmen, om du innehar ett verktyg som tillåter dig att göra så. Det kan vara en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ditt konto och sätt in minst 50 kronor
  3. Titta på Sassuolo – AC Milan!

[poll id=”4″]

Titta på Sassuolo – Milan på TV

Den kanal som visar Sassuolo – Milan på TV är C More Fotboll. Har du den kanalen i ditt utbud sitter du säkert i båten, och kan bara börja titta på matchen utan att bekymra dig över någonting.

Avspark är 21:45 tisdag kväll 21 juli. Luca Pairetto är domaren som blåser igång matchen, i den 35:e omgången av Serie A.

Inför matchen

Sassuolo och Milan är två av Serie A:s allra formstarkaste lag. Tittar vi bara på de fem senaste matcherna är Milan bäst av alla, medan Sassuolo är på plats 5.

Zlatan Ibrahimovic är fortsatt en huvudfigur för Milan, men han har blivit utbytt i nästan varje match sedan han kom tillbaka från skada häromveckan. Senast visade han upp irritation mot tränare Stefano Pioli, och ropade att Pioli borde ha bytt ut Calabria istället.

Francesco Caputo fortsätter att ösa in mål för Sassuolo, och denna ”late bloomer” ligger på fjärde plats i skytteligan. Även Jeremie Boga är en viktig spelare för Sassuolo. Boga har gjort överlägset flest lyckade dribblingar i hela Serie A, och bland annat Milan sägs vara intresserade av ivorianens underskrift.

Speltips på fotboll

Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar