Streama Napoli - AC Milan: Live stream & TV

Streama SSC Napoli - AC Milan

  • Napoli ligger 3:a i Serie A på 14 poäng, och hade kunnat ha fler poäng om man inte åkte på poängavdrag och förlust när myndigheter stoppade laget från att spela en av sina matcher.
  • AC Milan toppar Serie A, med 17 poäng efter 7 omgångar.
  • Milan har inte förlorat något av sina fyra senaste matcher mot Napoli.

 

Vad SSC Napoli – AC Milan, omgång 8 i Serie A
Var San Paolo, Neapel
När Söndag 22 november, 20:45
Live stream Bet365

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vill ni streama Napoli – AC Milan online på nätet? Det är ni inte ensamma om. Här visar vi er hur ni bär er åt för att titta på matchen via live stream.

Streama Napoli – AC Milan live

Det är ett väldigt stort, utbrett intresse för att titta på Serie A nuförtiden. Människor i Sverige och världen över rattar in ligan i sina TV-kanaler och onlinesändningar. Allt för att se stjärnor som Zlatan Ibrahimovic och Lorenzo Insigne. En av matcherna folk vill titta på är Napoli – AC Milan.

Naturligtvis ökar intresset för denna match tack vare Zlatan Ibrahimovic vara i Milan, särskilt i Sverige. Hitta er live stream till matchen!

Streama Napoli – AC Milan live

För att hitta din Napoli – Milan live stream ska du bara gå in på Bet365, skapa ett konto och göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp alla Serie A streams, och kan således se mötet mellan Napoli och Milan. Du kan där se alla AC Milans matcher.

Så länge du har minst 1 krona på ditt spelkonto kan du titta på alla streams på Bet365. Matcherna visas med bra bild- och ljudkvalitet, och kommentatorerna talar allra oftast engelska.

Det går att koppla upp matchen från valfri plattform. Titta på Napoli – Milan från mobil, dator, surfplatta eller genom att sända över matchen till TV-skärmen. Du bestämmer!

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kr
  3. Titta på Napoli – Milan!

Titta på Napoli – Milan på TV

Redan nu har vi uppgifter om vilken kanal som kommer att stå för TV-sändningen, och som alltid är det någon av C Mores kanaler som visar Serie A, eftersom det är det bolag som äger rättigheterna att sända matcher från ligan. Om du är i Sverige vill och vill titta på Napoli – AC Milan på TV, bör du bläddra in C More Fotboll. Där kommer matchen att sändas. Ni som har den kanalen kan koppla av och njuta av att titta på fotboll i toppklass.

Det går även att koppla den livesändning du har igång på Bet365 från valfri plattform till TV-skärmen. För att göra det krävs det att du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande verktyg. Då kan du föra över din Napoli – Milan stream till TV:n och trots allt se matchen där!

  • Kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 20:45, söndag 22 november

Inför matchen

Detta är en väldigt betydelsefull match i kampen om att sluta topp 4 i Serie A. Napoli och Milan är två av lagen som slåss om dessa placeringar, och i bästa fall kan de till och med sluta högre än så.

Napoli har inlett säsongen starkt, men tilldömdes en förlust efter att inte ha dykt upp i Turin för matchen mot Juventus. Dessutom straffades man med en poängs avdrag. Gennaro Gattuso gör det bra i Neapel, och kanske är tuffingen från södra Italien mer kompatibel som Napolitränare än gamle, gode och mysige Carlo.

AC Milans tränare Stefano Pioli, och även hans assisterande, är sjuka i corona. Därför får tredjetränaren Daniele Bonera leda laget här.

Speltips på fotboll

Ungern – Italien, 26/9: Speltips & stream
Ungern - Italien, 26/9: Speltips & stream
En semifinalplats står på spel i Nations League när Ungern och Italien möts i den sista omgången. Vi går igenom odds, streaming och bjuder på ett speltips.
25 september, 2022 | Katten Jansson
England – Tyskland, 26/9: Speltips & stream
England - Tyskland, 26/9: Speltips & stream
Hög underhållning utlovas när giganterna England och Tyskland drabbas samman i Nations League. Odds på att båda nationer nätar lockar och får vårt speltips.
24 september, 2022 | Katten Jansson
Österrike – Kroatien, 25/9: Speltips & stream
Österrike - Kroatien, 25/9: Speltips & stream
Streama den sista omgången i Nations League där Österrike får besök av Kroatien. Vårt speltips landar på en målsnål landskamp.
24 september, 2022 | Katten Jansson
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]