Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 nov, 2020

Streama Napoli – AC Milan: Live stream & TV

Streama SSC Napoli - AC Milan

  • Napoli ligger 3:a i Serie A på 14 poäng, och hade kunnat ha fler poäng om man inte åkte på poängavdrag och förlust när myndigheter stoppade laget från att spela en av sina matcher.
  • AC Milan toppar Serie A, med 17 poäng efter 7 omgångar.
  • Milan har inte förlorat något av sina fyra senaste matcher mot Napoli.
Vad SSC Napoli – AC Milan, omgång 8 i Serie A
Var San Paolo, Neapel
När Söndag 22 november, 20:45
Live stream Bet365

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vill ni streama Napoli – AC Milan online på nätet? Det är ni inte ensamma om. Här visar vi er hur ni bär er åt för att titta på matchen via live stream.

Streama Napoli – AC Milan live

Det är ett väldigt stort, utbrett intresse för att titta på Serie A nuförtiden. Människor i Sverige och världen över rattar in ligan i sina TV-kanaler och onlinesändningar. Allt för att se stjärnor som Zlatan Ibrahimovic och Lorenzo Insigne. En av matcherna folk vill titta på är Napoli – AC Milan.

Naturligtvis ökar intresset för denna match tack vare Zlatan Ibrahimovic vara i Milan, särskilt i Sverige. Hitta er live stream till matchen!

Streama Napoli – AC Milan live

För att hitta din Napoli – Milan live stream ska du bara gå in på Bet365, skapa ett konto och göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp alla Serie A streams, och kan således se mötet mellan Napoli och Milan. Du kan där se alla AC Milans matcher.

Så länge du har minst 1 krona på ditt spelkonto kan du titta på alla streams på Bet365. Matcherna visas med bra bild- och ljudkvalitet, och kommentatorerna talar allra oftast engelska.

Det går att koppla upp matchen från valfri plattform. Titta på Napoli – Milan från mobil, dator, surfplatta eller genom att sända över matchen till TV-skärmen. Du bestämmer!

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kr
  3. Titta på Napoli – Milan!

Titta på Napoli – Milan på TV

Redan nu har vi uppgifter om vilken kanal som kommer att stå för TV-sändningen, och som alltid är det någon av C Mores kanaler som visar Serie A, eftersom det är det bolag som äger rättigheterna att sända matcher från ligan. Om du är i Sverige vill och vill titta på Napoli – AC Milan på TV, bör du bläddra in C More Fotboll. Där kommer matchen att sändas. Ni som har den kanalen kan koppla av och njuta av att titta på fotboll i toppklass.

Det går även att koppla den livesändning du har igång på Bet365 från valfri plattform till TV-skärmen. För att göra det krävs det att du har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande verktyg. Då kan du föra över din Napoli – Milan stream till TV:n och trots allt se matchen där!

  • Kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 20:45, söndag 22 november

Inför matchen

Detta är en väldigt betydelsefull match i kampen om att sluta topp 4 i Serie A. Napoli och Milan är två av lagen som slåss om dessa placeringar, och i bästa fall kan de till och med sluta högre än så.

Napoli har inlett säsongen starkt, men tilldömdes en förlust efter att inte ha dykt upp i Turin för matchen mot Juventus. Dessutom straffades man med en poängs avdrag. Gennaro Gattuso gör det bra i Neapel, och kanske är tuffingen från södra Italien mer kompatibel som Napolitränare än gamle, gode och mysige Carlo.

AC Milans tränare Stefano Pioli, och även hans assisterande, är sjuka i corona. Därför får tredjetränaren Daniele Bonera leda laget här.

Speltips på fotboll

malmö klaksvik speltips stream
speltips
Malmö FF välkomnar färöiska KI Klaksvik till Eleda Stadion för Champions League-kval. Läs allt inför matchen här!
22 juli, 2024
gais aik speltips stream
speltips
GAIS och AIK möts på Gamla Ullevi på måndag kväll. Här finner ni allt inför matchen!
22 juli, 2024
speltips
Läs om finalen i ATP Newport mellan Michelsen mot Giron. Vi tar fram speltips, odds och guide till livestreaming online.
21 juli, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar