Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 3 dec, 2019

Streama Lazio – Juventus: Titta på TV & live stream

Är du också intresserad av att streama Lazio – Juventus? Många väntas vilja titta på denna toppmatch från Serie A, och här visar vi dig hur du kan hitta sändning till matchen.

Två av Italiens allra bästa lag ställs emot varandra på lördag, då Lazio tar emot Juventus på Stadio Olimpico. Vi kommer att få titta på fotboll av allra högsta klass, och här kan ni se hur ni hittar er Lazio – Juventus live stream.

Scrolla vidare och håll ögonen öppna för att hitta er möjlighet att se Lazio – Juventus live 7/12.

Vill du titta på SS Lazio – Juventus FC? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Lazio – Juventus online

Det är enkelt att streama Lazio – Juventus online. Det enda du behöver göra för att titta på matchen är att skapa ett konto på Bet365, och där igenom gå några enkla och simpla steg.

Du skapar kontot, sätter in minst 50 kronor och kan sedan ta del av live streams av Serie A, så som att titta på Inter – Roma live, och massor av annan fotboll. Navigera dig bara till Serie A-sändningarna, och starta sedan att kolla på din Lazio – Juventus live stream.

Matchen visas i hög bildkvalitet och ljudet är inte så dåligt det heller. Dock finns det inga kommentatorer till matcherna.

Det går att se din livesändning från valfri plattform – titta på matchen från mobil, surfplatta eller annan enhet.

  • Gå till Bet365
  • Skapa konto och sätt in minst 50 kr
  • Titta på Lazio – Juventus

Titta på Lazio – Juventus på TV

Vad gäller TV-sändning i Sverige är kanalen som visar matchen Sportkanalen. Det är en del i TV4/CMores utbud, och inte särskilt många har kanalen i sitt kanalutbud.

Det är trots allt på TV du ser matchen i högsta kvalitet. Där får du ta del av fullblodsproffs som kommentatorer, inte minst Italienkännaren Jesper Hussfelt.

Det går även att koppla din Lazio – Juventus live stream från valfri enhet till TV med hjälp av till exempel en HDMI-kabel.

  • TV-kanal: Sportkanalen
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

Juventus har tagit några knappa segrar på sistone och det kändes bara som en tidsfråga innan det skulle komma ett poängtapp. Mot Sassuolo var det dags – ”Den gamla damen” fick bara 2-2 i hemmamatchen. Cristiano Ronaldo gjorde mål (på straff) men hans form på senare tid har varit halvdan, och kritikerna menar att han har sett sina bästa dagar.

Lazio går jättestarkt, och har fyra rakar segrar i ryggen. Man är bara sex poäng bakom Juventus, och vid vinst här blandar man sig i toppstriden på allvar.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar