Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 dec, 2019

Streama Inter – Roma: Titta på TV & live stream

På fredag kväll får vi se en riktigt spännande match i Serie A. Här ger vi er som vill streama Inter – Roma allt ni behöver veta för att göra så. Det är enkelt att se matchen online.

Redan på fredag inleds den 15:e omgången av Serie A, vilket är en omgång som Inter går in i som serieledare. De blåsvarta kommer att försöka behålla greppet om förstaplatsen, men på fredagskvällen ställs man mot ett tufft motstånd. Hitta er Inter – Roma live stream och se toppmötet från Serie A live!

Vi förklarar hur ni gör för att streama matchen online eller för att hitta sändningen till TV. Läs vidare så får ni reda på allt om hur ni kan titta på matchen 6/12.

Vill du titta på FC Inter – AS Roma? Gör det på Bet365!

Streama fotboll på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Inter – Roma online

Du som är ute efter att hitta en Inter – Roma live stream behöver inte leta länge. Matchen visas direktsänt på Bet365:s hemsida, och så länge du har ett finansierat konto på sajten kan du titta på matchen. Har du inget konto på Bet365, då är det bara att skapa ett, sätta in minst 50 kronor och titta på alla matcher från Serie A plus massor av annan fotboll.

Navigera dig till Serie A-kategorin och börja streama Inter – Roma live. Matchen sänds med väldigt bra bild och detsamma gäller ljudet. Dock finns det i regel inga kommentatorer till matcherna på Bet365.

Det går att titta på matchen från valfri plattform. Kolla fotboll från mobil, dator eller surfplatta.

Något annat spännande du kan se på Bet365 denna helg är Lazio – Juventus live stream.

  • Gå in på Bet365
  • Skapa ditt konto och sätt in minst 50 kr
  • Titta på Inter – Roma

Titta på Inter – Roma på TV

Föredrar du att se fotboll på TV? Du är inte ensam. Den kanal som visar Inter – Roma är C More Fotboll, och har du den i ditt utbud finns det inget att oroa sig över. Då är det bara att slå dig ned framför TV-skärmen, luta dig tillbaka och titta på denna italienska match hemma från Sverige.

Är du utan C More Fotboll men ändå vill titta på matchen på TV, så finns det en lösning för dig. Då är det bara att koppla den Inter – Roma live stream du har igång från Bet365 på din dator, till din TV med hjälp av en HDMI-kabel. Då överförs sändningen från datorskärmen till TV-skärmen.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

Inter gick upp i serieledning efter segern mot SPAL i söndags, då Juventus tidigare samma dag bara fick oavgjort mot Sassuolo. Antonio Conte har onekligen fått till en snabb förbättring hos Inter, så som han ofta lyckas med i sina klubbar.

Roma inledde säsongen sådär, men har nu kommit igång. Man har vunnit fem av sina sex senaste matcher, och bland annat Milan och Napoli har fått kapitulera.

Matcherna mellan Inter och Roma är ofta jämna tillställningar, och de tre senaste mötena har slutat oavgjort.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar