Streama Juventus - Napoli: Live stream & TV

Juventus Napoli live stream

  • Juventus står på 4 poäng efter 2 matcher, sedan man slagit Sampdoria och kryssat mot Roma.
  • Napoli ligger 1:a i Serie A, efter att ha slagit både Parma och Genoa. Man har målskillnaden 8-0.
  • Juventus har vunnit sina två senaste hemmamatcher mot Napoli.
Vad Juventus – Napoli, omgång 3 i Serie A
Var Allianz Stadium, Turin
När Söndag 4 oktober, 20:45
Matchen sänds på Bet365

Vill du titta på Juventus – Napoli?

Streama matchen på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Många lär vilja titta på Juventus – Napoli online, och se matchen från Serie A. Vi visar er hur ni gör för att se matchen direktsänt på nätet.

Streama Juventus – Napoli online

Det är väldigt många som lär vara ute efter att hitta en Juventus – Napoli live stream, för att se matchen från Serie A direktsänt online. I den här texten går vi igenom hur ni gör för att se matchen direktsänt på nätet. Häng med och hitta er stream av matchen.

Vi förklarar och visar hur man bär sig åt för att se Juventus – Napoli direktsänt på internet. Se hur ni hittar er stream av matchen.

Juventus – Napoli live stream

Det är enklare än vad man kan tro att live streama Juventus – Napoli online. För att titta på matchen direktsänt på nätet behöver du bara skaffa ett konto på Bet365, och där göra en insättning på minst 50 kronor. Så länge du har minst 1 krona på kontot kan du streama alla matcher från Serie A, vilket kan bli en trevlig upplevelse.

Det går att titta på Juventus – Napoli från valfri enhet. Titta på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Oavsett hur du väljer att se matchen hoppas vi att du får en spännande match att se. Du kan även koppla över sändningen till TV-skärmen, om du har en HDMI-kabel eller Chromecast tillgänglig.

Sändningen av din Juventus – Napoli stream håller hög kvalitet, och det gäller så väl bild som ljud och kommentatorer.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kr
  3. Titta på Juventus – Napoli online!

Titta på Juventus – Napoli på TV

Det finns en kanal där Juventus – Napoli kommer att TV-sändas. Vill du se matchen på TV kan du hitta den på C More Fotboll. Du kan även välja att koppla över din stream av matchen från Bet365 och från valfri enhet till TV:n.

En annan match som spelas under söndagen är Stockholmsderbyt. Här kan ni läsa om hur ni gör för att live streama Hammarby – Djurgården.

  • Kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

För oss svenskar är den här matchen extra intressant ur aspekten att vi ju har en svensk i Juventus, Dejan Kulusevski. Den unge anfallaren, som även kan spela yttermittfältare, trequartista eller central mittfältare, inledde sin Juventuskarriär med att göra mål i debuten mot Sampdoria. Påpassligt slog han till på en andraboll, första tillslaget, perfekt placerat i bortre.

Kulusevski spelade sedan högermittfältare mot Roma, men här väntas han vara tillbaka i anfallet tillsammans med Cristiano Ronaldo.

Napoli har inlett säsongen starkt, och än så länge gått rent. Lagets offensiv i Dries Mertens, Lorenzo Insigne och Hirving Lozano är väldigt stark.

Speltips på fotboll

Portugal – Schweiz (VM): Stream, speltips & odds
Portugal - Schweiz (VM): Stream, speltips & odds
Cristiano Ronaldo har aldrig gjort mål under utslagsrundorna i ett VM. Bryter han den sviten här? …
5 december, 2022 | Emil Sandberg
Brasilien – Sydkorea (VM): Stream, speltips & odds
Brasilien - Sydkorea (VM): Stream, speltips & odds
Brasilien och Sydkorea gör upp om en plats i kvartsfinal. Håller brassarna för trycket, och lyckas besegra Heung-Min Sons Sydkorea här? …
4 december, 2022 | Emil Sandberg
Marocko – Spanien (VM): Stream, speltips & odds
Marocko - Spanien (VM): Stream, speltips & odds
Spelbolag har Spanien som alldeles för höga favoriter i åttondelsfinalen i VM mot Marocko. Vi går igenom odds, streaming och ger ett speltips i matchen.
4 december, 2022 | Katten Jansson