Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 1 okt, 2020

Streama Hammarby – Djurgården: Live stream & TV

HIF DIF live stream

  • Hammarby har vunnit 13 av de 17 senaste derbyna lagen emellan. Djurgården har vunnit 1.
  • När lagen möttes i våras vann Hammarby med 2-1, efter mål av Aron Jóhannsson och Imad Khalili.
  • Djurgården ligger 5:a i Allsvenskan, Hammarby ligger 7:a.
Vad Hammarby IF – Djurgårdens IF, omgång 23 i Allsvenskan
Var Tele2 Arena, Stockholm
När Söndag 9 augusti, 14:30
Live stream Streama Hammarby IF – Djurgårdens IF

Är ni intresserade av att live streama Hammarby – Djurgården, och se detta Stockholmsderby online? I den här texten hjälper vi er att hitta en sändning av matchen.

Streama Hammarby – Djurgården online

Det är väldigt många människor som väntas vilja hitta en Hammarby – Djurgården live stream, för att se matchen direkt på internet. Om ni önskar att titta på matchen online på nätet har vi lösningen för er. I den här artikeln visar vi er hur ni bär er åt för att se Stockholmsderbyt direktsänt online.

Följ våra instruktioner så sitter du snart där med en sändning av matchen, en Hammarby – Djurgården stream, framför dina ögon.

Hammarby – Djurgården live stream

Det är dags för Hammarbys sista derby för säsongen, och Djurgårdens näst sista. Många människor i Sverige, inte minst i Stockholm, kommer att vilja streama Hammarby – Djurgården online. I den här texten går vi igenom hur man bär sig åt för att hitta en direktsändning av matchen på internet.

För att titta på Hammarby – Djurgården krävs det först att man känner till vilken operatör som står för sändningen av matcher från ligan i fråga. Det är Discovery som sänder Allsvenskan, och de visar matcherna online på sin streamingtjänst Dplay.

Skapa ett konto på Dplay och köp abonnemanget Dplay Total, så kan du se Hammarby – Djurgården live eller i efterhand. Dplay Total kostar 349 kr/månad, men det går att dela konto med en vän och på så sätt dela på kostnaden. Två strömmar kan nämligen has igång samtidigt.

Det är möjligt att ha igång din Hammarby – Djurgården stream från valfri enhet. Streama fotboll via mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla över sändningen till din TV-skärm, om du har exempelvis en Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel.

Sändningarna av Allsvenskan på Dplay var halvdana i början av året, men nu har de fått ordning på det bra och du kan se matchen utan några som helst problem. Bild, ljud och kommentatorer är av toppklass alltihop.

  1. Gå till dplay.se
  2. Skapa ett konto och köp abonnemanget Dplay Total
  3. Titta på Hammarby – Djurgården

[poll id=”24″]

Titta på Hammarby – Djurgården på TV

Det är dessvärre så att Hammarby – Djurgården inte kommer att TV-sändas. Discovery visar inte särskilt många allsvenska matcher på TV, antagligen eftersom de vill att man ska skaffa ett streamingkonto på Dplay. Vi kan trots allt förstå dem.

Men, nu kan ändå se matchen på TV. Detta genom att koppla din Hammarby – Djurgården live stream från valfri enhet till TV-skärmen. För att göra det krävs som sagt att du har till exempel en Chromecast eller HDMI-kabel.

  • TV: –
  • Avspark: 14:30, söndag 4 oktober

Inför matchen

Säsongen börjar närma sig slutet, och detta är den andra och sista gången Hammarby och Djurgården ställs mot varandra i år. Matcherna mellan dessa två lag har de senaste åren allra oftast slutat i grönvit seger, men varje match lever sitt eget liv och Djurgårdens spelare och ledare har vid flera tillfällen påtalat att det inte finns något derbyspöke.

Tur för alla djurgårdare då, som kanske kan få se en derbyseger här. Lagen ligger ungefär på samma plats i tabellen, med viss fördel för blåränderna. Särskilt för Hammarby är tre poäng av stor vikt för att hänga på i kampen om Europaplatserna.

Det är två formsvaga lag som kommer in i den här matchen, inte minst Djurgården. Djurgården har både spelat knackigt och haft marginalerna emot sig på senare tid, och det är ingen bra kombination. Det var länge sedan vi såg laget rada upp så här pass många svaga resultat i rad.

Hammarby har inte direkt glänst på sistone de heller. Nu blev det visserligen tre poäng mot Falkenberg senast, men laget borde ha tagit många fler trepoängare än så i år. En av lagets bästa spelare, Muamer Tankovic, har saknats ett tag och det är oklart om han är tillbaka här. Detsamma gäller Paulinho.

Speltips på fotboll

EM
Danmark mot England i fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds och troliga startelvor. Matchen startar på torsdag klockan 18:00.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024
EM
Läs om EM-matchen mellan Kroatien - Albanien. Vi går igenom allt inför matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
18 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar