Inter - Roma live stream
NYHETER

Titta på Inter - Roma live på nätet. Hitta din live stream till matchen.

Streama Inter – Roma online

Du som är ute efter att hitta en Inter – Roma live stream behöver inte leta länge. Matchen visas direktsänt på Bet365:s hemsida, och så länge du har ett finansierat konto på sajten kan du titta på matchen. Har du inget konto på Bet365, då är det bara att skapa ett, sätta in minst 50 kronor och titta på alla matcher från Serie A plus massor av annan fotboll.

Navigera dig till Serie A-kategorin och börja streama Inter – Roma live. Matchen sänds med väldigt bra bild och detsamma gäller ljudet. Dock finns det i regel inga kommentatorer till matcherna på Bet365.

Det går att titta på matchen från valfri plattform. Kolla fotboll från mobil, dator eller surfplatta.

Något annat spännande du kan se på Bet365 denna helg är Lazio - Juventus live stream.

  • Gå in på Bet365
  • Skapa ditt konto och sätt in minst 50 kr
  • Titta på Inter - Roma

Titta på Inter – Roma på TV

Föredrar du att se fotboll på TV? Du är inte ensam. Den kanal som visar Inter – Roma är C More Fotboll, och har du den i ditt utbud finns det inget att oroa sig över. Då är det bara att slå dig ned framför TV-skärmen, luta dig tillbaka och titta på denna italienska match hemma från Sverige.

Är du utan C More Fotboll men ändå vill titta på matchen på TV, så finns det en lösning för dig. Då är det bara att koppla den Inter – Roma live stream du har igång från Bet365 på din dator, till din TV med hjälp av en HDMI-kabel. Då överförs sändningen från datorskärmen till TV-skärmen.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

Inter gick upp i serieledning efter segern mot SPAL i söndags, då Juventus tidigare samma dag bara fick oavgjort mot Sassuolo. Antonio Conte har onekligen fått till en snabb förbättring hos Inter, så som han ofta lyckas med i sina klubbar.

Roma inledde säsongen sådär, men har nu kommit igång. Man har vunnit fem av sina sex senaste matcher, och bland annat Milan och Napoli har fått kapitulera.

Matcherna mellan Inter och Roma är ofta jämna tillställningar, och de tre senaste mötena har slutat oavgjort.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se