Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 feb, 2020

Streama AC Milan – Genoa: Se via live stream

Live stream till AC Milan – Genoa, söndag 8 mars.

Vill ni titta på AC Milan – Genoa online på internet? Vi visar er hur ni gör för att titta på matchen via live stream, eller för att se matchen på TV.

Många är intresserade av att streama AC Milan – Genoa, när lagen möts på söndag 8/3 i Serie A. Det är enkelt att se matchen på nätet, och i den här artikeln går vi igenom hur och var på internet ni kan se den.

Följ vår guide, där vi steg för steg berättar hur ni bär er åt för att hitta en Milan – Genoa live stream. Eller gå direkt till Bet365 och titta på matchen!

Vill du titta på AC Milan – Genoa?

Streama Serie A på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama AC Milan – Genoa

Det går att se alla matcher i Serie A på Bet365:s sajt, där du faktiskt kan se alla Milans matcher då de även sänder Coppa Italia. Det enda du behöver för att få tillgång till livesändningarna är att skapa ett konto på Bet365 och att göra en insättning på minst 50 kronor. Då låses alla sidans live streams upp, och du kan titta på Milan – Genoa direktsänt.

Det är möjligt att ta ut dina pengar när som helst, men du måste ha kvar minst 1 krona för att kunna ta del av sajtens fotboll live streams, och detsamma gäller för dig som vill se annan sport.

Matchen sänds med bra bild- och ljudkvalitet, och det medföljer engelska kommentatorer.

  • 1. Gå in på bet365.com
  • 2. Skapa konto och gör en insättning (minst 50 kronor)
  • 3. Titta på Milan – Genoa i Serie A!

Se Milan – Genoa på TV

Den kanal som sänder Milan – Genoa på TV är ännu inte fastställt men det lär bli C More Fotboll, och där kan du i så fall titta på matchen direktsänt. Sändningen inleds rimligtvis 14:55, då ni skickas rakt ut till ett tomt San Siro. Med er kommer ni nog att ha Jesper Hussfelt – och kanske även Matías Concha – som får försöka skapa lite liv i matchen som saknar publik. Matchen spelas inför tomma läktare på grund av spridningen av coronaviruset.

Klockan 15:00 är det avspark, och då rullar matchen igång.

Om du saknar kanalen som sänder matchen men ändå vill se den på TV, då kan du koppla din Milan – Genoa live stream från datorn till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 14:55
  • Avspark: 15:00

Inför matchen

Milan åkte på en missräkning senast, när man bara fick 1-1 borta mot Fiorentina trots en man mer sista halvtimmen. Milan ledde och kontrollerade faktiskt matchen innan det röda kortet, men strax efter Fiorentinas utvisning bjöd ”La Viola” in i matchen.

Det krävdes dock en tveksamt dömd straff för att Florenslaget skulle kvittera, men att Milan ens tillät chansen uppstå får man ta på sig.

Egentligen skulle den här matchen mot Genoa ha spelats förra helgen, men på grund av kaoset till följd av coronavirusets stora spridning i Italien, inte minst i Milano, sköts matchen upp. På söndag 8 mars är det alltså till slut dags.

AC Milan – Genoa: Frågor och svar

Det går att se matchen via live stream på Bet365.

Du måste göra en insättning på minst 50 kronor för att se matchen. Ta ut pengarna när du vill.

Ja, Zlatan kommer att spela från start såvida inget oförutsett inträffar.

Procentfördelningen utifrån Bet365:s odds ger oss 60 % chans för Milan, 24 % för oavgjort och 16 % för Genoa.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar