Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 12 mar, 2020

Juventus-spelaren smittad av coronaviruset

Italienaren är en av många som har blivit drabbade av virusets spridning i världen.

Fler och fler blir smittade av coronaviruset som har brutit ut i världen på ett snabbt och vårdslöst sätt. Även sporten påverkas på flera sätt av detta. Fotbollsmatcher flyttas upp och ligor ställs in på obestämd tid, vilket skapar problem för klubbar och ligor. Nu är ännu en människa smittad av viruset som har drabbat många hitintills.

Italienaren Daniele Rugani spelar fotboll för Juventus i Serie A och blev testad positiv för coronavirus under onsdagen. Försvararen har nu isolerats av klubben och får inte vistas på träningsannläggningen tills en åtgärd har gjorts mot viruset. Coronaviruset är ett av de största virus som har brutit ut i världen de senaste åren.

25-åringen har spelat tre matcher för den italienska giganten denna säsong och anses vara en av Italiens största mittbackstalanger. De senaste åren har han flertalet gånger varit i ryktesvägarna då han var på väg till bland annat Londonklubbarna Arsenal och Chelsea.

En annan fotbollsspelare som har smittats av coronaviruset är John Guidettis lagkamrat Timo Hübers i Hannover 96. Tysken hålls för närvarande också för sig själv och är inte med övriga i laget. Troligtvis kommer fler fall att uppkomma likt dessa exempel den närmsta tiden.

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar