Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 mar, 2014

Galliani sitter säkert trots rykten

AC Milan är inne i en mycket tuff period för tillfället och har efter fem förluster på elva omgångar rasat till en 14e plats i Serie A. Massimiliano Allegri förklarade efter hemmaförlusten mot Fiorentina i helgen att ”klubben aldrig befunnit sig i en svårare situation”.

Samtidigt florerar rykten i Italien om att ledningen i Milano-klubben kan tänka sig att göra sig av med vice-presidenten och transfergurun Adriano Galliani för att få ordning på organisationen igen – rykten som chefen Barbara Berlusconi dementerar.

– Jag har aldrig bett om att få Adriano Galliani sparkad. När jag efter matchen mot Fiorentina pratade med min far (Silvio Berlusconi) bad jag helt enkelt om att få ändra på den affärsmässiga filosofin, säger Barbara Berlusconi till La Gazzetta dello Sport.

Förlusten mot Fiorentina innebar den sämsta ligastarten för Milan sedan säsongen 1981-82. Den gången åkte laget ur högstadividionen.

– Vi måste hitta en lösning. Och jag tror inte att transfermarknaden kommer att hjälpa oss, inom fotbollen är det resultaten som räknas, säger Allegri.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar