Balotelli mot Ligue 1

Att säsongen för Milans del varit kantad av problem och krisrubriker vet de flesta om. Som ett brev på posten har även lagets största stjärna, Mario Balotelli, beskyllts för både det ena och det andra, både vad gäller hans prestationer på planen men även hans aktiviteter utanför densamma.

I helgens förlustmatch hemma på San Siro mot Parma valde de mest hårdföra Milan-supportrarna, Curva Sud, att bua ut Balotelli vid varje bollkontakt. Detta efter att supporterorganisationen bara någon dag tidigare gått ut med en officiell kommuniké angående läget i dagens Milan. Curva Sud beskyllde många spelare för att vara mer intresserade av att synas på sociala medier och ute i nattlivet istället för att prestera på planen, och mellan raderna kunde man läsa att Balotelli var en av dessa utpekade. Supportrarna gick till och med så långt att de vägrade jubla när 23-åringen kvitterade på straff i söndagens möte med Parma.

Idag rapporterar Sport Mediaset att Milan är villiga att sälja sin dyrbaraste ägodel i sommar. En klubb som visar stort intresse är det andraplacerade laget i Ligue 1, Monaco. Furstendömet kan locka med en hyggligt glamorös tillvaro och troligtvis en rejäl löneökning, samtidigt som Monaco, till skillnad från Milan, med all sannolikhet kan erbjuda Champions League-spel till nästa säsong.