Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 18 maj, 2010

Äntligen är säsongen över

Paf.com har höga odds på kvällens matcher, klicka här för att skapa ditt konto >>

Juventus kan lägga en nattsvart säsong bakom sig i Serie A. Förväntningarna var enorma på storklubben inför säsongen. Ciro Ferrara hade köpt in spelare som Felipe Melo och Diego och Bianconeri spåddes bli en rejäl utmanare till Inter om ligatiteln.

Så blev det inte alls. Istället sparkades Ferrara en bit in på vårsäsongen och ersattes av Alberto Zaccheroni. Men inte heller Zaccheroni kunde få fart på maskineriet i Turin och Juventus fick nöja sig med en blygsam sjundeplats i ligan vilket betyder att laget inte får spela i Europa nästa säsong.

Giorgio Chiellini är lika besviken som övriga spelare i laget och tycker bara att det är skönt att säsongen är över.

– Äntligen är säsongen över och tyvärr speglade matchen mot Milan hela den misslyckade säsongen. Som jag tidigare förklarade så måste vi vända blad, säger Chiellini till Football Italia.

– De senaste dagarna har jag laddat batterierna tillsammans med min familj och mina vänner innan jag reser til Sestriere där vi kommer att påbörja förberedelserna inför VM i Sydafrika.

Det mesta talar för att Gigi Del Neri kommer att ta över som tränare för Juventus inför nästa säsong.

Oddset Bomben är för dig som älskar höga odds. Klicka här och få dagens analys >>

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar