Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 maj, 2011

Allt gick bra till Ranieri försvann

Fransmannen Jérémy Menez har stora problem i AS Roma och kommer med stor sannolikhet att lämna klubben i sommar efter att ha hamnat på kant med nya tränaren Vincenzo Montella.

– Allt gick bra fram till i mars när Ranieri lämnade. Jag var väldigt besviken när han lämnade, säger mittfältaren till France Football.

– När Ranieri kom till klubben fanns det en plan. Vi snackade lugnt och sansat om det i på hans kontor. Han förklarade för mig vad han förväntade sig av mig. Jag jobbade hårt under sommaren och han sa till mig att han litade på mig. Jag hjälpte mig mycket och jag betalade tillbaka på planen.

Menez inledde säsongen mycket bra men tappade fart under Montella och sitter numera på bänken.

– Jag är en typ av spelare som behöver veta att tränaren tror på mig för att kunna göra mitt bästa. Nu ser vi resultatet av det. Allt startade med att Ranieri försvann, jag vill inte lägga till mer.

Menez har ett år kvar på sitt kontrakt med AS Roma.

– När säsongen är över kommer jag att snacka med klubben för att förstå vad de vill göra med mig.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1690 Artiklar