AC Milan - Napoli: Två fiender i toppen av Serie A

I tabellen för Serie A så hittar vi både Napoli och AC Milan i tabellens absoluta övre skikt. Det kanske inte förvånar många fans av italiensk fotboll, då dessa lag ständigt krigar om att bli Italiens bästa lag.

Juventus – AC Milan: Final i Supercoppa

Finalen i Super Cupen i Italien kommer denna gång att spelas den 23 december. Det är inga mindre är Juventus FC och AC Milan som kommer att ställa upp på planen för att spela om guldet i det prestigefulla mötet.

Juventus – Torino: Hett Turinderby!

Derbyt i Turin kallas lokalt för ”Derby della Mole”, och översätts enkelt till svenska som ”det lokala derbyt”. Det spelas mellan två av stadens främsta fotbollsklubbar Juventus och Torino.

Napoli – Inter: Klassiskt stormöte i Serie A

Inför matchen mellan Napoli och Inter så är det många som letar efter speltips & live streams. Detta för att kunna följa se Serie A direktsänt via nätet, samtidigt som du kan vinna en del pengar.

Juventus-Napoli: Toppmöte i Serie A

Napoli-Juventus är en match som har spelats nästan oräkneliga gånger sedan Serie A startades. Dessa två lag har länge varit hårda konkurrenter. Så ser det ut att bli även denna säsong.

Palermo - Udinese: Viktiga poäng på Sicilien

Med endast nio omgångar spelade i Serie A, så hittar vi ett ganska så klassiskt möte i vår spelkupong. Det handlar om matchen mellan Udinese & Palermo. Två lag som hittills ligger i tabellens nedersta skikt.

Genoa - AC Milan: Derby i norra Italien!

Då var det dags att tipsa våra läsare om ett speltips i italienska Serie A. Matchen denna gången spelas i Genoa, närmare bestämt på Luigi Ferraris som betraktas som svår borg att inta.

Lazio gästar serieledaren Juventus

De regerande italienska mästarna Juventus inledde säsongens ligaspel osedvanligt svagt. Turinklubben vann endast en av de sex inledande matcherna, och halkade långt efter topplagen.

Milan möter Juventus live stream

På lördag drabbar två av den italienska fotbollens giganter samman, när serieledaren Juventus åker till Milano för mötet mot Milan.

Lazio möter Roma i Romderby live stream

På söndagseftermiddagen bjuder Serie A på ett smaskigt huvudstadsderby, när ärkerivalerna Lazio och Roma brakar samman på Stadio Olimpico i den 31:a ligaomgången.

1. Gå till RedBet image - Gå till Redbet
2. Få C More Premium gratis image - Skapa konto
3. Startadin stream image - Starta stream