Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 17 dec, 2015

Watford gästas av Liverpool live stream

Av alla överraskningar i Premier league den här säsongen är nog Watford den som hamnat mest i skymundan. Nykomlingen, åter i högstaligan efter nio år, är sjua i tabellen och är då två placeringar före Liverpool.

Detta till stor del tack vare en stabil defensiv. Laget har bara släppt in 16 mål så här långt, medan det å andra sidan bara har gjorts 18 i offensiven. Laget har hållit nollan hela sju gånger, varav två är i de senaste matcherna och Watford har tre raka fullpoängare.

Liverpool fick ett lyft efter tränarskiftet för ett par månader sedan, men det har varit tyngre den senaste tiden, vilket inte minst har märkts vid bortaförlusten mot Newcastle och svaga 2–2 hemma mot West Bromwich.

Det, plus det faktum att Watford faktiskt har tre raka segrar med sig in i mötet, gör den här matchen ganska oviss så här på förhand. Räkna dock med en målfattig tillställning mellan två målsnåla lag.

Watford kommer till spel utan ene Gilmartin, Tommie Hoban och Joel Ekstrand, medan Liverpool saknar Jordan Rossiter, Dejan Lovren, Daniel Sturridge, Danny Ings och Joe Gomez.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar