Watford gästas av Liverpool live stream

Av alla överraskningar i Premier league den här säsongen är nog Watford den som hamnat mest i skymundan. Nykomlingen, åter i högstaligan efter nio år, är sjua i tabellen och är då två placeringar före Liverpool.

Detta till stor del tack vare en stabil defensiv. Laget har bara släppt in 16 mål så här långt, medan det å andra sidan bara har gjorts 18 i offensiven. Laget har hållit nollan hela sju gånger, varav två är i de senaste matcherna och Watford har tre raka fullpoängare.

Liverpool fick ett lyft efter tränarskiftet för ett par månader sedan, men det har varit tyngre den senaste tiden, vilket inte minst har märkts vid bortaförlusten mot Newcastle och svaga 2–2 hemma mot West Bromwich.

Det, plus det faktum att Watford faktiskt har tre raka segrar med sig in i mötet, gör den här matchen ganska oviss så här på förhand. Räkna dock med en målfattig tillställning mellan två målsnåla lag.

Watford kommer till spel utan ene Gilmartin, Tommie Hoban och Joel Ekstrand, medan Liverpool saknar Jordan Rossiter, Dejan Lovren, Daniel Sturridge, Danny Ings och Joe Gomez.