Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 18 aug, 2017

Tottenham – Chelsea: Se Londonderbyt via live stream

Ett riktigt hett derby ser vi i London på söndag 20 augusti. Det är Tottenham mot Chelsea i en match som båda ser mer värda än bara tre poäng. En match man verkligen bör följa via live stream, framförallt när det är så enkelt att komma igång med en stream.

Chelsea har mycket att bevisa efter förlusten i premiären mot Brunley. Tottenham å andra sidan tog en seger i inledningsmatchen på bortaplan mot Newcastle. Hur du gör för att komma igång med en live stream på Tottenham – Chelsea kan du läsa längre ner i vår artikel.

Tottenham mot Chelsea i Premier League

  • Matchstart: Söndag 20 augusti 17:00
  • Spelplats: Wembley Stadium, Wembley
  • Visas hos: Viaplay sport

Se derbyt mellan Tottenham – Chelsea via stream online

För att se Premier League i Sverige krävs det att man först och främst vet vilka som äger rättigheterna. I detta fallet är det viaplay som också levererar live stream till oss tittare. Det är där man hittar alla omgångar från Premier League via stream.

Det som krävs för att komma igång är ett konto och deras sportabonnemang. Det är något som kostar en summa pengar varje månad. Då får man inte bara tillgång att streama fotboll från England, utan även mängder av andra sporter och ligor.

Det är alltså inte lagligt att se matchen via någon annan live stream i Sverige.

Så se till att komma igång med en live stream redan idag. För att slippa sitter minuterna innan matchen och leta febrilt efter en fungerande live stream på Tottenham – Chelsea. Fjolårsvinnaren av Premier League är som bekant Chelsea och efter den snöpliga förlusten i inledningen är detta chansen att få lite sinnesro i föreningen.

Tottenham mot Chelase i engelska Premier League

Premier League via stream

Det är inte bara Tottenham – Chelsea som går att följa via live stream från Premier League. Det finns möjlighet att se samtliga matcher, bland annat Swansea – Manchester United via live stream. På samma sätt som man följer dessa två matcherna följer man alla andra. Så när du kommit igång med en live stream på Premier League har du tillgång till alla omgångar.

Det blir allt mer vanligt att vi fotbollsälskare vill följa sporten via stream online. Med det ökar också kvaliteten och allt som har med en live stream att göra. Idag är en live stream på Premier League, som vi rekommenderar, alltid i HD-kvalitet, bra kommentatorer och ljud. När man väljer en live stream vi tipsat om kan man förvänta sig att bli nöjd.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar