Terry erbjuds nytt kontrakt med Chelsea

Det var John Terry som nickade in kvitteringen som innebar en poäng för Chelsea mot Tottenham på White Hart Lane i helgen. Engelsmannen stod för en stabil insats och kommer med största sannolikhet att erbjudas ett nytt kontrakt inom kort.

– Jag tycker definitivt att han har en framtid i klubben som han spelar. Han har en framtid här, i Kina eller var han än vill spela, menar Mourinho.

Terry skrev på en kontraktsförlängning med ett år sent under förra säsongen, men har spelat varje minut så här långt den här säsongen.

– Jag har sagt till honom från minut ett att han aldrig ska prata om nytt kontrakt utan att han bara ska prata om att jobba hårt. Han är en väldigt bra spelare och väldigt bra spelare har inte problem med kontrakten.

– Jag tror att det har varit viktigt för honom att han vet att jag tycker om honom. Jag litar på honom och det är viktigt. Han vet att jag gör vad som är bäst för laget och för honom om jag lämnar honom utanför laget någon gång och det innebär att han inte är under samma press som han varit tidigare säsonger.