Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 feb, 2014

Suárez måste be fansen om ursäkt

Luis Suárez har varit händelsernas man på transfermarknaden den här sommaren. Först förklarade han i uruguayansk press att han gärna lämnar Liverpool för att i en intervju med The Guardian förklarar att Arsenal är ett mycket bra alternativ.

Men ledningen har hållit hårt i forwarden och nobbat bud på 400 miljoner kronor från just Arsenal. Nu ser Suárez ut att stanna på Anfield, men för att vinna tillbaka fansens förtroende krävs en offentlig ursäkt menar den forne Pool-spelaren John Aldridge.

– Innan Suárez gör comeback efter avstängningen måste han gå ut på LFC TV eller i ECHO och be om ursäkt för hur han har behandlat fansen, skriver Aldridge i sin kolumn i Liverpool Echo.

– Jag är mycket glad över att Suárez fortfarande är vår spelare efter en lång saga och en vilja från spelaren att lämna Anfield. Jag måste säga att klubben handskats med den här frågan på ett briljant sätt. Jag lyfter på hatten för ägaren John W henry och manager Brendan Rodgers som vägrat slängas in i en affär.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1714 Artiklar