Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 4 dec, 2019

Streama Manchester United – Tottenham: Titta på TV & live stream

Stormatch i Premier League under onsdagskvällen den 4/12. Se hur ni gör för att streama Manchester United – Tottenham Hotspur online på nätet.

Om ni är sugna på att titta på Manchester United – Tottenham ikväll är ni inte ensamma. Matchen mellan dessa två topplag i Premier League kommer att locka till sig ett stort intresse, och här går vi igenom möjligheterna och tillvägagångssättet när det kommer till att se matchen online via live stream.

Läs vidare för att få reda på hur du bär dig åt för att streama Manchester United – Tottenham online på internet!

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll live på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Manchester United – Tottenham på nätet

Det är enkelt att se Manchester United – Tottenham live på internet, men du måste betala för det. Viasat är bolaget som äger rättigheterna att visa Premier League-fotboll, och du måste således gå via dem för att kunna kolla på matchen.

Skapa ett konto på viaplay.se, börja betala för sportabonnemanget (400 kronor per månad) och du kan titta på Premier League, bland annat streama Manchester United – Tottenham. Ett tips är att dela konto med en vän, så behöver du bara betala halva kostnaden.

Det går att sända matchen från valfri plattform. Titta på Man United – Spurs från mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Skaffa konto och abonnemang (399 kr/månad)
  • 3. Titta på Manchester United – Tottenham via live stream

Titta på Manchester United – Tottenham på TV

Naturligtvis visas matchen även i svensk TV, och kanalen som får äran att stå för direktsändningen av Manchester United – Tottenham är Viasat Sport Premium. Där kan du titta på matchen live.

Matchen har avspark 20:30 men sändningen inleds redan 20:00, och på så sätt får du kolla på lite spännande försnack med duktiga studieexperter. Till själva matchen är huvudkommentator Henrik Strömblad och expertkommentator är Jonas Olsson.

Råkar du sakna kanalen men vill ändå se matchen på TV? Det går att lösa! Koppla bara din Man United – Tottenham live stream från valfri plattform till TV med hjälp av till exempel Chromecast.

  • TV-kanal: Viasat Sport Premium
  • Sändningsstart: 20:30 (avspark 21:00)

Inför matchen

Tottenham sparkade Mauricio Pochettino häromveckan, och nu är det José Mourinho som drar i spakarna. Mourinho inledde med att i sin första match bryta Tottenhams tio månader långa svit av att inte kunna vinna på bortaplan i PL, och därefter blev det två ytterligare segrar.

Nu ställs Mourinhos Tottenham inför sitt första riktigt svåra prov, när man möter ett lag i ännu värre disharmoni. Ole Gunnar Solskjaer ryktas alltjämt bort från United, men verkar ännu ha ledningens förtroende.

Annan live-fotboll denna vecka:

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar