Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 28 jan, 2020

Streama Manchester City – Manchester United: TV & live stream

Du som är intresserad av att streama Manchester City – Manchester United i Engelska Ligacupen behöver inte leta länge. I den här artikeln visar vi hur du bär dig åt för att titta på semifinalen live på internet.

Vi är framme vid semifinalreturerna i Carabao Cup, och i en av dessa får vi se Manchester City – Manchester United på Etihad Stadium. Manchester City vann det första mötet med 3-1 efter mål av Bernardo Silva, Riyad Mahrez samt ett självmål av Andreas Pereira vilket Kevin De Bruyne letade fram. United har nu en tuff uppgift framför sig, och måste göra minst tre mål för att gå vidare.

Att titta på Manchester City – Manchester United direktsänt på nätet är enkelt, och i den här artikeln går vi igenom hur ni gör för att ta del av livesändningen. Kort sagt kan ni se matchen live på Bet365!

Vill du titta på Manchester City – Manchester United?

Streama Engelska Ligacupen på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Man City - Man United

Hitta din live stream av Manchester City – Manchester United, och se matchen direkt på nätet.

Streama Manchester City – Manchester United online

Det är lätt att hitta en sändning av matchen direkt på nätet. Skapa bara dig ett konto på Bet365 och gör en insättning på minst 50 kronor, så har du allt du behöver för att titta på Manchester City – Manchester United via live stream.

Du kan se matchen från valfri plattform. Det går att koppla upp din Manchester City – Manchester United live stream från dator, mobil eller surfplatta.

Sändningen på Bet365 visas med bra bild och ljud, men utan kommentatorer. Du kan ta del av alla Bet365:s live streams av engelsk fotboll så länge du har minst 1 krona på ditt konto på sajten. De visar massor av fotboll från olika länder och ligor, bland annat kan du titta på AC Milan – Torino direkt.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Manchester City – Manchester United!

Titta på Manchester City – Manchester United på TV

Förutom att streama matchen live på nätet, kan du även se Manchester City – Manchester United på TV. Kanalen som sänder matchen i Sverige är Kanal 9, och där kan du se mötet direktsänt.

Redan klockan 20:00 inleds studion med Tommy Åström och Irma Helin som programledare, och klockan 20:45 är det dags för matchen att ha avspark.

Efter matchen fortsätter eftersnacket fram till 23:00, då sändningen avslutas såvida det inte går till förlängning.

Saknar du Kanal 9 men vill ändå titta på matchen på TV kan du koppla din Man City – Man United live stream från Bet365 på datorn till Tv-skärmen med hjälp av HDMI-kabel.

  • TV: Kanal 9
  • Datum: Onsdag 29 januari
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 20:45

Inför matchen

Onsdagens Manchesterderby är returmötet i en av semifinalerna i EFL Cup/Carabao Cup/Capital One Cup/Engelska Ligacupen – kärt barn har många namn. Manchester City vann första mötet – som spelades i början av januari – med hela 3-1, trots att det då var Old Trafford som stod värd.

Nu är uppförsbacken stor för United. Man måste göra minst tre mål för att kunna gå vidare, och de flesta har räknat ut ”The Red Devils” chanser. Att United kvalificerar sig till finalen står i detta nu i hela 34 gånger pengarna, medan oddset på Manchester City är 1.005 gånger insatsen.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar