Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 nov, 2021

Streama Man United – Man City: Se live stream & TV (6/11)

man utd - man city stream

Derbydags i engelska Premier League, närmare bestämt i staden Manchester. Vi har självklart plockat ut info om hur du kan titta på Manchester United (Man Utd) – Manchester City stream den 6 novmeber.

Ett mycket klassiskt derby – som mycket väl kan klassas som ett av de hetaste derbyn i Europa. Tre viktiga poäng står på spel mellan dessa giganter.

Du kommer ha möjligheten att streama Man United – Man City online. Det går även att se matchen direkt på din TV. Kolla in hur du ska gå tillväga!

Streama fotboll från Europa

Se heta ligor hos Bet365

Vad: Manchester United – Manchester City, Premier League
Avspark: Den 6/11, kl. 13:30
Vart: Old Trafford
Live stream: > Viaplay
TV-kanal: Viasat Ultra & Viasat Premium
Speltips: Manchester United vinner matchen

Vi har plockat ut odds från Betsson Sverige inför matchen. Där upplever vi att vi får ett bra odds på vårt spel. Du kan testa hemsidan med en bonus på odds. Det är ett bra vis för att prova på en ny sida.

Manchester United – Manchester City stream

Den sida som kommer att sända Man United – Manchester City live stream på nätet är Viaplay. Det är Viaplay som har rättigheterna för att visa alla matcher i Premier League inom Sverige.

Viaplay har en ganska lång tradition med att visa Premier League streams. Det innebär att det knappast är den första gången som denna streamingtjänst kommer att visa Manchester United – Manchester City via deras live streams eller TV-kanaler.

Det är dessvärre inte möjligt att se Man United – Man City gratis. Det krävs att du har ett konto med abonnemang för att sedan kunna streama fotboll från England. Du kan läsa mer om vilka olika paket och abonnemang som finns hos Viaplay på deras hemsida.

Troligen kommer det vara stort tryck för att kunna se Man Utd – Man City stream i Sverige. Vi kan knappt tänka oss en bättre match under en säsong i Premier League.

Se till att slutföra följande steg för att snabbt kunna streama matchen online.

  1. Gå vidare till Viaplay
  2. Skapa ett konto
  3. Köp till ett abonnemang
  4. Gå till alla fotboll streams
  5. Se Manchester United – Manchester City live

Se matchen på TV

För att kunna sända Man United – Man City på TV så behöver du veta vem som sänder matchen. Likt som när det kommer till live streaming – så har företaget Viasat rättigheterna.

Det innebär att det är en av Viasats kanaler som visar Man United – Man City på TV. Närmare bestämt så är det inne på Viasat Premium och Viasat Ultra som kommer visa matchen.

Dessa kanaler ingår vanligtvis inte i de ”vanliga” kanalpaketen. Det krävs i flera fall att du aktivt skapar ett avtal med Viaplay eller din TV-operatör.

Fördelarna med att se Premier League med Viasat eller Viaplay är ganska många. Inte minst så kan du alltid förvänta dig riktigt bra bild och ljud. Matcherna visas i HD och det kommer vara svenska kommentatorer med dig under sändningen.

  • TV-kanal: Viasat Ultra & Viasat Premium
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
28 juni, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar