Streama Man United – Man City: Se live stream & TV (6/11)

Derbydags i engelska Premier League, närmare bestämt i staden Manchester. Vi har självklart plockat ut info om hur du kan titta på Manchester United (Man Utd) – Manchester City stream den 6 novmeber.

Ett mycket klassiskt derby – som mycket väl kan klassas som ett av de hetaste derbyn i Europa. Tre viktiga poäng står på spel mellan dessa giganter.

Du kommer ha möjligheten att streama Man United – Man City online. Det går även att se matchen direkt på din TV. Kolla in hur du ska gå tillväga!

Streama fotboll från Europa

Se heta ligor hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Manchester United – Manchester City, Premier League
Avspark: Den 6/11, kl. 13:30
Vart: Old Trafford
Live stream: > Viaplay
TV-kanal: Viasat Ultra & Viasat Premium
Speltips: Manchester United vinner matchen

 

Vi har plockat ut odds från Betsson Sverige inför matchen. Där upplever vi att vi får ett bra odds på vårt spel. Du kan testa hemsidan med en bonus på odds. Det är ett bra vis för att prova på en ny sida.

Manchester United – Manchester City stream

Den sida som kommer att sända Man United – Manchester City live stream på nätet är Viaplay. Det är Viaplay som har rättigheterna för att visa alla matcher i Premier League inom Sverige.

Viaplay har en ganska lång tradition med att visa Premier League streams. Det innebär att det knappast är den första gången som denna streamingtjänst kommer att visa Manchester United – Manchester City via deras live streams eller TV-kanaler.

Det är dessvärre inte möjligt att se Man United – Man City gratis. Det krävs att du har ett konto med abonnemang för att sedan kunna streama fotboll från England. Du kan läsa mer om vilka olika paket och abonnemang som finns hos Viaplay på deras hemsida.

Troligen kommer det vara stort tryck för att kunna se Man Utd – Man City stream i Sverige. Vi kan knappt tänka oss en bättre match under en säsong i Premier League.

Se till att slutföra följande steg för att snabbt kunna streama matchen online.

  1. Gå vidare till Viaplay
  2. Skapa ett konto
  3. Köp till ett abonnemang
  4. Gå till alla fotboll streams
  5. Se Manchester United – Manchester City live

Se matchen på TV

För att kunna sända Man United – Man City på TV så behöver du veta vem som sänder matchen. Likt som när det kommer till live streaming – så har företaget Viasat rättigheterna.

Det innebär att det är en av Viasats kanaler som visar Man United – Man City på TV. Närmare bestämt så är det inne på Viasat Premium och Viasat Ultra som kommer visa matchen.

Dessa kanaler ingår vanligtvis inte i de ”vanliga” kanalpaketen. Det krävs i flera fall att du aktivt skapar ett avtal med Viaplay eller din TV-operatör.

Fördelarna med att se Premier League med Viasat eller Viaplay är ganska många. Inte minst så kan du alltid förvänta dig riktigt bra bild och ljud. Matcherna visas i HD och det kommer vara svenska kommentatorer med dig under sändningen.

 

  • TV-kanal: Viasat Ultra & Viasat Premium
  • Sändningsstart: Cirka 30 min före avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Streama Sverige – Frankrike: Live stream & TV (Handbolls VM)
Titta på Sverige - Frankrike stream från handbolls VM 2023. Vi tipsar om vart du sänder matchen via live streaming online eller direkt på TV! …
26 januari, 2023 | Jimmie Nyman
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Kvartsfinaler i handbolls VM 2023 – Matcher, tider & odds
Hitta all info om kvartsfinalerna i handbolls VM. Vi har ett schema med alla tider, datum och arenor som gäller för alla fyra kvartsfinaler.
24 januari, 2023 | Jimmie Nyman