Liverpool gästar St. Mary’s Stadium live stream

Jürgen Klopp har verkligen fått sitt Liverpool att anamma hans spelsystem, med hög intensitet och press. Detta har gett resultat i ligaspelet och vi har de sista veckorna fått se dem springa över såväl Aston Villa som Manchester City i ligaspelet. Under torsdagen kunde man utnyttja den ledning man hade med sig till returmötet mot ärkerivalen Manchester United i Europa League, och man gick enkelt vidare till turneringens kvartsfinalspel.

Southampton kommer till helgens möte med en stark 2-1-seger borta på Britannia Stadium färskast i minnet. Inför helgens möte ligger man på samma poäng som Liverpool, men Koemans mannar har dock spelat två matcher mer än Liverpool. Ska Southampton vara med och slåss om europaspel till nästa säsong är det väldigt viktigt att man tar tre poäng i helgen.

Liverpool har på senare tid varit lyckosamma på St. Mary’s Stadium. The Reds har vunnit på sina två senaste Premier League-besök här, och dessutom krossade man Southampton här tidigare under säsongen när lagen ställdes mot varandra i ligacupen.