Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 12 feb, 2016

Liverpool gästar jumbon – live stream

Årets Premier League är en dyster historia för Aston Villa. Rémi Garde har inte lyckats hejda det sjunkande skeppet och bristen på aktivitet i januaris transferfönster skickar signaler att klubben sakta men säkert ger upp sitt mål om ett nytt kontrakt.

I förra omgången tog man i varje fall tre nödvändiga poäng mot bottenkonkurrenten Norwich så det är med viss vind i seglen som man bjuder in Liverpool till Villa Park på söndagseftermiddagen.

Liverpool som i förra omgången var på väg mot en komfortabel seger hemma mot Sunderland kollapsade i samband med (eller på grund av) Liverpoolsupportrarnas utbredda protest mot höjda biljettpriser, då de lämnade arenan med en knapp kvart kvar. Sedan dess har ett reservbetonat Liverpool även hunnit med att åka ur FA-cupen borta mot West Ham.

Glädjande nyheter för Liverpool är att både Coutinho och Sturridge äntligen är skadefria. De såg båda pigga och livliga ut i mötet mot West Ham och de behövs för att hjälpa Liverpool vända deras dystra form.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar