Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 mar, 2014

Jag känner att jag är orättvis

Efter segern mot Arsenal i Ligacupen i tisdags har José Mourinho angenäma problem inför helgens match mot Newcastle på St James´ Park. Portugisen hade bytt tio av elva spelare från segern mot Manchester City till Arsenal-matchen och efter segern mot London-rivalen är det runt 20 spelare som alltså knackar på dörren till startelvan.

– Det är inte lätt för mig att lämna spelare hemma eller på bänken eftersom jag känner att alla förtjänar att spela. Att ha alla dessa valmöjligheterna är ett positivt problem och att alla spelare spelar bra och ställer upp för laget är fantastiskt, säger Mourinho och fortsätter.

– Att vara mannen som är ansvarig att säga att du inte är uttagen är i dagsläget väldigt tufft och jag känner att jag är orättvis mot alla eftersom de gör allt för att spela. De kan inte göra mer än de gör just nu. Just nu har alla mina spelare en gemensam själ. När de får chansen att spela så gör de en fantastisk match på Emirates, just nu är det väldigt tufft för mig.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar