Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 3 mar, 2016

Formsvagt Crystal Palace tar sig an Klopps Liverpool

Liverpool kommer närmast från ett dubbelmöte med Manchester City. Efter att Liverpool förlorade det första mötet lagen emellan i ligacupfinalen fick man på onsdagskvällen en skön revansch när man tog en imponerande 3-0-seger. Det var ett hungrigt och hårt kämpande Liverpool som sprang över Citys stjärnor.

I förra omgången såg det ut som att Crystal Palace skulle bryta sin långa svit utan segrar när man mötte Sunderland på bortaplan men i 90:e minuten hittade Fabio Borini rätt och såg till att mötet slutade oavgjort. Oerhört tungt för Crystal Palace som fick vända hem till London med endast en poäng med sig.

Glädjande för Crystal Palace är att Conor Wickham har vaknat till liv i anfallet och har gjort två mål i båda de två senaste Premier League-matcherna.

När lagen möttes i ligan i november tog Crystal Palace en stark bortaseger på Anfield efter att Scott Dann avgjort i matchens slutskede. Liverpool har haft svårt på Selhurst Park de senaste åren och förlorade ligamötet där förra året. Vårt tips är att lagen delar på poängen denna gång.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar