Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 4 maj, 2013

En spelare som Bale kan vara helt avgörande

Mycket talar för att Real Madrid i sommar kommer att göra allt för att värva Gareth Bale till Santiago Bernabéu. Den spanska storklubben har länge varit ute efter mittfältaren och planerar nu ett storbud.

José Mourinhos högra hand, Zinedine Zidane, är full av beundran för Bale och tror att walesaren kan bli en av de dyraste spelarna i världshistorien om han väljer att lämna White Hart Lane. 

– Tottenham kan kräva 400, 500 kanske 600 miljoner kronor för honom. Efter den säsongen han har haft och det faktum att han fortfarande är så ung så kan Gareth Bale bli en av de dyraste spelarna i världen om han väljer att lämna, säger fransmannen till ESPN.

– En spelare som Bale kan avgöra om en storklubb vinner ligan eller Champions League eller inte. 

För bara några dagar sedan förklarade André Villas-Boas att han skulle bli mycket förvånad om Tottenham förlorade Bale till sommaren. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar