Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 10 maj, 2012

Det här är matchen alla vill spela

Tottenham hade chansen att säkra Champions League-platsen redan förra helgen men spelade lika mot Aston Villa. På söndag spelar de säsongens sista match mot Fulham, en match som de måste vinna till varje pris.

– Det här är en match som alla vi spelare i Tottenham vill spela, att kämpa om en plats i Champions League. Vi vet att det kommer att bli en tuff match. Martin Jol kommer att ställa upp med ett organiserat lag, så vi hoppas på att få en tidigt mål och bygga på utifrån det, säger Jake Livermore på Tottenhams hemsida.

Newcastle skuggar tätt bakom, bara en poäng efter i tabellen. På andra sidan Tottenham finns Arsenal, två poäng ovanför. 22-åriga Jake Livermore har spelat i 23 matcher i Premier League den här säsongen och hoppas att få chansen även i helgen.

– Jag har spelat många av de stora matcherna, båda matcherna mot Manchester United och mot Newcastle och Liverpool och har haft en bra säsong, men det här är den slutliga finalen och jag skulle älska att få spela den.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar