Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 aug, 2010

Det blir en intressant säsong

Tottenham stod för den bästa säsongen på mycket mycket länge när Harry Redknapp styrde Spurs till en fjärdeplats i Premier League vilket betyder spel i Champions League. Luka Modric ser med tillförsikt fram emot den nya säsongen coh tror på sitt Tottenham även om de värsta konkurrenterna värvat starkt.

– Liverpool har fått in spelare och Manchester City har köpt in spelare, det kommer att bli en mycket intressant säsong, säger Modric inför premiären mot Manchester City på lördag.

– Vi har samma trupp som förra säsongen vilket är bra eftersom vi känner varandra. Jag hoppas att vi kan upprepa förra säsongen eller kanske göra det ännu bättre.

I kvalet till Champions League ställs Tottenham mot schweiziska Young Boys, en lottning som Modric tycker är bra.

– Jag tycker att vi fick en bra lottning även om jag inte kan så mycket om Young Boys. De besegrade Fenerbahce och det är en bra indikator för hur bra de är. Det kommer inte att bli lätt för oss men vi är favoriter och alla förväntar sig att vi tar oss vidare.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar