Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 30 apr, 2012

Det är därför jag älskar fotboll så mycket

Hur mycket spelarna än har försökt att undvika haussen kring derbyt i Manchester så har det helt enkelt inte gått. I veckor har hela staden talat om matchen som på många sätt kan avgöra hela ligasäsong. Och spelarna har dragits med i det. 

– Folk påminner dig hela tiden. Jag kan inte komma ihåg att jag har träffat någon de senaste tre eller fyra dagarna som inte hara talat med mig om matchen, säger belgaren. 

– Men det här är också en av anledningarna till varför jag älskar fotbollen så mycket. Det finns ingen rädsla över att spela en sån här match, bara en kittlande känsla över att vilja till stadion och kicka igång matchen. 

Efter övertygande segrar mot West Bromwich, Norwich och Wolverhampton har City krympt avståndet till United till ynka tre poäng. Ikväll kan det avståndet raderas. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar