NYHETER

Southamptons enorma talang Alex Oxlade-Chamberlain har länge jagats av flera storklubbar, däribland Arsenal. Nu öppnar 17-åringen för en flytt till Premier League. 

Southamptons enorma talang Alex Oxlade-Chamberlain har länge jagats av flera storklubbar, däribland Arsenal. Nu öppnar 17-åringen för en flytt till Premier League. 

- Jag har hört att Arsenal jagar mig och att få komma till en topp 4-klubb är det jag hoppas på. När bussen kommer måste du hoppa på den och ta till vara de möjligheter som ges. Det är inte varje dag som du får en chans som den här. Jag tror på mig själv och jag tror att jag har det som krävs för att spela i Premier League, säger talangen till The Sun. 

Southampton tackade nej till Arsenals första bud på 80 miljoner kronor och sägs vilja ha 120 miljoner för att släppa yttermittfältaren. 

- Jag snackade om min situation med managern, Nigel Adkins, och jag förklarade hur jag känner. Jag förklarade hur jag vill spela i Premier League och att jag vill ta chansen så snart den kommer. Han har varit väldigt förstående. 

- Jag har spelat i Southampton sedan jag var sju år och har njutit av varje minut. De uppfostrade mig på ett riktigt bra sätt. Fansen och managern har varit fantastiska och klubben har gjort mig till den jag är idag. Men jag känner att det är dags att ta nästa steg. Som jag ser det är Premier League plasten jag vill spela på. Du är inte på topp innan du når dit. 

- Jag skulle kunna spendera ett år till i The Championship, men jag skulle kunna drabbas av en skada och gå miste om möjligheten. Nästa år kommer kanske en annan talang och tar platsen från mig. Inte för att verka negativ eller så. 

Både Theo Walcott och Gareth Bale har gått från Southampton till Premier League och lyckats. 

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se