Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 27 aug, 2012

Dembele skulle kosta mycket pengar

Trots att Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, redan sagt att han inte tänker värva fler spelare så ryktade det om att Fulhams stjärna Moussa Dembele kan vara på väg till Old Trafford. 

Både United och Tottenham är mycket intresserade av mittfältaren som fått en flygande start på säsongen under Martin Jols ledning. Manager Jol varnar nu storklubbarna. 

– Han spelar här och han tycker om klubben så det är inga problem. Man skulle behöva betala mycket pengar för att få Dembele, säger Jol.

– Det finns inte många klubbar som skulle kunna lägga de pengarna på bordet så jag tror att vi klarar oss. 

På fredag stänger transferfönstret och Dembele själv har sagt att han trivs bra i Fulham men att han också siktar högre. 

– Jag vill spela i en storklubb, förklarade belgaren till Sport1 i helgen. Jag tror att alla spelare vill det. Jag har självförtroendet att säga att jag en dag vill spela i en toppklubb. 

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1553 Artiklar