Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 mar, 2011

Chicharito belönas med nytt kontrakt?

Den mexikanska forwarden Javier ”Chicharito” Hernandez har en mycket fin första säsong bakom sig i England och har motsvarat alla högt ställda förväntningar. Manchester United är så nöjda att de just nu förbereder ett nytt femårskontrakt som ska hålla talangen kvar till 2016.

– Chicharito har börjat förhandla med klubben om ett nytt kontrakt och det borde vara signerat och klart mot slutet av säsongen. Klubben har sagt att han är en viktig del i klubbens framtida planer. Han trivs bra i Manchester United och vill stanna, säger en källa till Goal.com.

Mexikanens nuvarande kontrakt är värt runt 400 000 kronor i veckan och det nya kontraktet lär innebära en signifikant löneförhöjning.

På 20 matcher i Premier League, nio från start, har han gjort 10 mål vilket i Manchester United bara överträffats av Dimitar Berbatov.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1752 Artiklar