Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 11 feb, 2016

Chelsea tar sig an Newcastle live stream

Att förra veckans stormöte mellan Chelsea och Manchester United får klassas som ett mittenmöte säger en hel del om hur märklig och oförutsägbar årets upplaga av Premier League är. En eftermiddag som såg ut att sluta i moll för Chelsea räddades i sista stund av ett Costa-mål och man undkom med nöd och näppe en ny blytung förlust.

Newcastle, som i förra omgången uddamålsbesegrade West Bromwich och då kravlade sig över nedflyttningsstrecket har under ett aktivt januarifönster visat tydliga ambitioner att spela i högsta ligan även nästa säsong. Värvningarna av Shelvey, Townsend & Doumbia är något som mycket väl kan underlätta i kampen om ett nytt kontrakt.

Mötet lagen emellan på St. James’ Park tidigare under säsongen slutade 2-2 och det är med vind i ryggen som Newcastle reser ner till sydvästra London på lördagskvällen.

Chelsea som nu i ligaspelet endast kämpar för att rädda sin heder, kommer säkerligen ha ett öga sneglandes fram emot tisdagens tuffa CL-möte mot PSG. Det är något som ”skatorna” bör försöka utnyttja.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1688 Artiklar