Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 19 dec, 2011

Att sluta före Tottenham är det viktigaste

Rivaliteten mellan de två klubbarna från norra London har under senaste säsongerna blivit allt hetare. Numera kan Tottenham ställa upp med ett slagkraftigt lag som kan plocka fler poäng än Arsenal under en säsong. Och i dagsläget ser det ljust ut för Tottenham.

– Vi vill inte sluta bakom dem. Det är mitt personliga mål då jag är en av de fansen som rivaliteten betyder så mycket för. Jag är säker på att vi kommer att göra det också.

Arsenal åkte på en förlust mot City i helgen. Förlusten slog hål på klubbens fina svit och lämnade laget 12 poäng bakom ligaledarna Manchester City. Arsene Wenger har redan gett upp på titelhoppet. Och Wojciech Szczesny kan bara fokusera sig på Tottenham.

– De kommer att hamna i en svacka snart. De har haft bra form, de måste jag medge, men vi är bättre och kommer att sluta före dem i ligan. Tiden kommer att utvisa om de kan hantera pressen. Förhoppningsvis kommer de att tappa poäng under våren, säger Wojciech Szczesny.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1705 Artiklar